Přejít na obsah

LCD Samsung LE40B650 a digitální kabelovka UPC

Doporučené příspěvky

Návštěvník Stanislav Macek

Mám v úmyslu zakoupit televizor Samsung LE40B650, u kterého je uváděno, že má DVB-C, MPEG4, CI slot. Tento televizor vypadá se svými parametry velice dobře, dokonce lépe než SONY KDL40W5500. Potřeboval bych vědět s jistotou, že po zakoupení modulu UPC s kartou od LICA bude fungovat dekódování všech programů uvčetně HD, tak jak to funguje u SONY Bravia.

Pomůže mi někdo? Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1920-lcd-samsung-le40b650-a-digit%C3%A1ln%C3%AD-kabelovka-upc/
Sdílet na ostatní stránky

Stačí napsat v diskuzi

http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-modul-conax-cas7/technicrypt-cxv.htm k modulu dotaz. A oni většinou rychle a fundovaně odpoví.

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice

Dobry den

Kupoval jsem nedavno tento model: SAMSUNG LE19B54 ( take na "KASE")

http://www.kasa.cz/audio-video-technika/koupit/911412/samsung/samsung-le19b541/.

Vse funguje jak ma:

SAMSUNG LE19B54 > CONAX > UPC Standard + SuperFilm > HBO HD,Eurosport HD,National Geographic HD,Voom HD,Barandov TV HD,FilmBox HD

Jediny problem byl, ze dva "muxy" (163/64/5000-Z1,Prima COOL atd.;170/64/5000-HBO,Cinemax atd.) pri automatickem hledani vubec nenasel,takze jsem je tam musel "doladit"manualne.Mimochodem jsem si take nebyl jisty podporou DVB-C, MPEG4, CI...,tak jsem zavolal na podporu Samsung 800 726 786 http://www.samsung.com/cz/support/customercare/customerCare.html,kde me bylo velmi ochotne zdeleno, ze vsechny televizory - Serie 5 rady "B" podporuji vyse uvedene funkce.Takze pokud to zvlada tento "prcek" u 40", by nemel byt sebemensi problem.

S pozdravem Bombajs

PS: Pokud TV zakoupite pres internet, mate ze zakona moznost jej do 14 dnu, bez udani duvodu vratit.

Návštěvník Stanislav Macek

Tak jsem to nakonec nevydržel a vsadil jsem na jistotu. Včera měli v Datartu v Brně několik posledních modelů SONY KDL 40W4500 (s 10bit. panelem) a tak jsem jeden koupil.

Přesto děkuji všem, kteří se mně snažili poradit.

Macek

• po měsících...

Taky uvažuju o Samsungu B650, jen v menší uhlopříčce (32´). Kromě jiných funkcí ji chci i proto, že po dokoupení Ca modulu bych se zbavila Handanu5000 a nechce se mi platit pronájem typu, který by mi umožňoval sledovat HD.

Starou TV, handan a dvd jsem měla propojené tak, že jsem nahrávala na dvd rekordér přes Line1 vstup.

:?: Jen se chci ujistit: budu pak moct ze Samsungu s CA modulem nahrávat pořady z kabelovky na "klasický" dvdrekordér? Přes AV vstup? Mám v tom chaos :oops: .

Děkuji.

• Internet 150
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul, modem Cisco 3208
  • Ostrava
Jen se chci ujistit: budu pak moct ze Samsungu s CA modulem nahrávat pořady z kabelovky na "klasický" dvdrekordér? Přes AV vstup? Mám v tom chaos.

Teoreticky ano, ale jen to co zrovna pobezi na televizoru, radsi nech pro nahravani toho Handana CV5000.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Podívej se na Philips 32PFL8404H/12 nebo 32PFL9604H/12 viděl jsem je proti samsungu b650 mi přišel vyrazně lepší obraz.

Díky, jojo Philips se mi v prodejně taky líbil. Jenže asi nakonec hrají roli i finance, ten b650 vyjde teď v akci samsungu kolem 15 tis., kdežto philips tak o 5 tis. víc a 9694 je k mání tak kolem 27 tis. , což už je pro mě přes čáru. Ale ten Philips 32PFL8404H/12 vypadá fakt hezky :) .

Tomusi, děkuju za odpověď. Teoreticky tedy ano, snad to půjde i prakticky. :) Možná by to mohl potvrdit nějaký majitel tv s cam modulem. Dík. :)

• Internet 150
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul, modem Cisco 3208
  • Ostrava

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...