Odesláno 22. srpna 2009 15 let No ja nevim. Ale na strankach teletextu - konkretne str. 655/2 na CT1 - je napsano "CT poprela zpravy, ze by CT HD mely byt uz od 1.9. v kabelove siti UPC". Konkretne je tato zprava z 10.8.2009, stejne jako zprava na Parabola.cz. Po spatnych zkusenostech s tim, co bylo UPC slibeno a co bylo skutecne zarazeno, uverim, az dany program naladim. Tudiz se zatim netesim!
Odesláno 22. srpna 2009 15 let No ja nevim. Ale na strankach teletextu - konkretne str. 655/2 na CT1 - je napsano "CT poprela zpravy, ze by CT HD mely byt uz od 1.9. v kabelove siti UPC". Konkretne je tato zprava z 10.8.2009, stejne jako zprava na Parabola.cz. Po spatnych zkusenostech s tim, co bylo UPC slibeno a co bylo skutecne zarazeno, uverim, az dany program naladim. Tudiz se zatim netesim! já bych se toho nebál...vem si jak to bylo s NovaHD a NovaSportHD...UPC je zařadilo aniž by to řeklo předem, pak řeklo, že je pouze testují a teď jsou z nich kanály v nabídce... u UPC nikdy nevíš co si vymyslí..a podle mě je to od 1.9. pravda...a pokud ne, stejně to do konce roku v UPC bude určitě..je něco jiného když řeknou, že to zařadí, než když řeknou, že si to pouze registrovali Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 24. srpna 2009 15 let A už tam není zase nic, holt jen test Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 31. srpna 2009 15 let Autor Na satelitu už vysílá ČT 1 HD.Koukal jsem na něj docela dobrý .Dnes 31.8.09. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 31. srpna 2009 15 let Pan Malina rikal, ze UPC okamzite po vyjeti zaradi CT 1 HD. CT to sice poprela, ale ja mu verim a tesim se vecer na to HD
Odesláno 31. srpna 2009 15 let mno, podle mě má v UPC být od 1.1., čili zítra Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 31. srpna 2009 15 let mno, podle mě má v UPC být od 1.1., čili zítra no a já se těšil na Vyprávěj v HD, což má být dnes. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 31. srpna 2009 15 let mno, podle mě má v UPC být od 1.1., čili zítra A já myslel, že zítra 1.9. Tak jsem asi nějak prošvihl vánoce.
Odesláno 31. srpna 2009 15 let mno, podle mě má v UPC být od 1.1., čili zítra A já myslel, že zítra 1.9. Tak jsem asi nějak prošvihl vánoce. lol, sorry, nj, překlep myslel jsem samo 1.9. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.