Odesláno 31. srpna 2009 15 let Tak ted jsem telefonoval na kontakcentrum UPC aby mi řekli a potvrdili, že ČT HD bude od zítra spuštěno či zda nebude spuštěno dnes s ohledem na začátek vysílání přes satelit od dnešního dne. Bylo mi sděleno že nemají bližší informaci. Při mé námitce, že to již dříve toto uvedl pan Malina stale pracovnice dokola mlela že nemá informace. Když jsem chtěl přepojit na jejího nadřízeného tak náhodou nebyl přítomen a na dotaz kdy přijde zněla odpověď: NEVÍM Skutečně kvalitní linka....
Odesláno 31. srpna 2009 15 let Nezlobse ale kdyby kvuly takovy hovadinam meli kazdeho prepojovat na nadrizeneho, tak by ten nadrizeny zachvily nedelal nic jineho nez bral telefony. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 31. srpna 2009 15 let Nezlobse ale kdyby kvuly takovy hovadinam meli kazdeho prepojovat na nadrizeneho, tak by ten nadrizeny zachvily nedelal nic jineho nez bral telefony. No když nejsou schopni říct informaci o které by měli vědět ... zvláště když o ní již UPC informovalo...stačilo říct ne dnes nebude bude 1.9. jak jsme informovali .... a já chtěl jen vědět zda bude 1.9. jak bylo potvrzeno nebo dnes když došlo ke spuštění na satelitu o den dříve. Oni nevěděli že UPC dříve oficialně řeklo že bude 1.9.....
Odesláno 1. září 2009 15 let Zas na druhou stranu by to nebylo prekvapeni, ze nic nevyjede. Viz. konec minuleho roku a slib nekolika programu.....
Odesláno 1. září 2009 15 let Čt 1 HD nikde,Woom už také nevysíla a UPC nic nového asi nezařadí.To už vážně přehánějí začínají ubírat kanály.
Odesláno 2. září 2009 15 let a to je z dvb-t O2 nebo normál. dvbt? Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 3. září 2009 15 let a to je z dvb-t O2 nebo normál. dvbt? ČT HD vysílá pozemně jen v DVB-T O2.
Odesláno 4. září 2009 15 let Tak už vím, proč ČT1 HD ještě není v UPC... Odpověď z ČT: Dobrý den, společnost UPC má kdykoliv možnost převzít HD vysílání ČT1 ze satelitu Astra a dále to distribuovat svým zákazníkům. UPC však tento způsob nevyhovuje a chtějí přímé propojení a toto je v jednání. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 4. září 2009 15 let To by nás mělo těšit, že to nechtějí ze satelitu, ale optikou... nevím, ale v čem je problém spojení snad mají, ne?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.