Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak ted jsem telefonoval na kontakcentrum UPC aby mi řekli a potvrdili, že ČT HD bude od zítra spuštěno či zda nebude spuštěno dnes s ohledem na začátek vysílání přes satelit od dnešního dne. Bylo mi sděleno že nemají bližší informaci. Při mé námitce, že to již dříve toto uvedl pan Malina stale pracovnice dokola mlela že nemá informace. Když jsem chtěl přepojit na jejího nadřízeného tak náhodou nebyl přítomen a na dotaz kdy přijde zněla odpověď: NEVÍM Skutečně kvalitní linka....

Nezlobse ale kdyby kvuly takovy hovadinam meli kazdeho prepojovat na nadrizeneho, tak by ten nadrizeny zachvily nedelal nic jineho nez bral telefony. :roll:

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Nezlobse ale kdyby kvuly takovy hovadinam meli kazdeho prepojovat na nadrizeneho, tak by ten nadrizeny zachvily nedelal nic jineho nez bral telefony. :roll:

No když nejsou schopni říct informaci o které by měli vědět ... zvláště když o ní již UPC informovalo...stačilo říct ne dnes nebude bude 1.9. jak jsme informovali .... a já chtěl jen vědět zda bude 1.9. jak bylo potvrzeno nebo dnes když došlo ke spuštění na satelitu o den dříve. Oni nevěděli že UPC dříve oficialně řeklo že bude 1.9.....

Tak už vím, proč ČT1 HD ještě není v UPC...

Odpověď z ČT:

Dobrý den,

společnost UPC má kdykoliv možnost převzít HD vysílání ČT1 ze satelitu Astra a dále to distribuovat svým zákazníkům. UPC však tento způsob nevyhovuje a chtějí přímé propojení a toto je v jednání.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...