Přejít na obsah

Nové programy SD + HD????Bude 100 programu???

Doporučené příspěvky

Me by ani tak nevadilo, ze UPC kaslo na nove kanaly. ale stve me, ze kasle na kanaly v cestine. Proste jsem zvykly na to, ze kdyz se neco vysila v cestine, tak mam moznost to prijimat, at uz za poplatek nebo zadarmo, to ted nehraje roli. Ale jak je mozne, ze tu existuje v soucasne dobe uz poradne velka radka programu v cestine, ktere UPC neni schopno nabidnout. Kde to jsme?

Návštěvník dajosx
Me by ani tak nevadilo, ze UPC kaslo na nove kanaly. ale stve me, ze kasle na kanaly v cestine. Proste jsem zvykly na to, ze kdyz se neco vysila v cestine, tak mam moznost to prijimat, at uz za poplatek nebo zadarmo, to ted nehraje roli. Ale jak je mozne, ze tu existuje v soucasne dobe uz poradne velka radka programu v cestine, ktere UPC neni schopno nabidnout. Kde to jsme?

Uplně souhlasím. Taky pro mě obyč.uživatele programy HD nejsou tak atraktivní jako kdyby nabídly další kvalitní CZ/SK kanaly. Jako Nostalgie TV, Public (nevím zda je tak dokonalý nebo ne nemohu posoudit), dale doufam že hned od začátku poběží na UPC digitalu i TV POHODA, atd.... No jsem zvědav co pro nás UPC připravilo, když Tomus slibil par nových TV (pár = 2) no uvidíme :o))

Návštěvník dajosx
" to máme teda novinek , nevím na co s těch nově přidaných kanálů koukat dřív :lol::lol::lol: "

Neboj jedna novinka již byla představena"(TVB)" a tím to třeba neskončí :lol::lol::lol: Třeba opravdu "nebudeme vědět na co koukat dříve" :bom:

" to máme teda novinek , nevím na co s těch nově přidaných kanálů koukat dřív :lol::lol::lol: "

Co dokože naštva ,že něco slibí a nové programy nefungují ani 15.5.09.Na konci měsíce se nebude divit když nic vysílat nebude. :x

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most

A vy se tomu divíte, že je 15.5.2009 a nové programy nikde???? Vždyť u UPC je to běžné . Já jsem teda vůbec nepočítal, že něco přidají a nespletl jsem se jako už poněkolikáté.

Návštěvník dajosx
A vy se tomu divíte, že je 15.5.2009 a nové programy nikde???? Vždyť u UPC je to běžné . Já jsem teda vůbec nepočítal, že něco přidají a nespletl jsem se jako už poněkolikáté.

Ne nedivíme se. Jen s toho máme srandu :lol:

Návštěvník yoky

Jenže srandu z nás má UPC. mám pocit, že je to spolek tlachalů a slibotechen. Dle vzoru slíbit můžeme vše, ale splnit nic. V satu a v analogu mají velký úbytek zákazníků, ale v kabelu se prsí, že přidali 40K účastníků. Tak co chcete.

Upraveno uživatelem yoky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...