Odesláno 30. května 2009 15 let Autor Tak, místo přidávání nových programů tu máme ubírání. Z "rakouského muxu" nám zmizela Brněnská TV. A také jsem si všiml, že všechny rakouské kanály jsou bez kódování. Naopak Meteo TV je už opět kódovaná. Německé programy jsou bez kodování také,rezervy u dětských programů jsou už bez označení zvuků ten reproduktor. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 30. května 2009 15 let Brno TV udajne nyni vysila jiz pouze v Brne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. května 2009 15 let 30.05., 10:49 - Portugalská Cabovisao spustí 20 HDTV stanic DNES!.....tak co na to UPC? samozřejmě opět sklopí uši...
Odesláno 31. května 2009 15 let 30.05., 10:49 -Portugalská Cabovisao spustí 20 HDTV stanic DNES!.....tak co na to UPC? samozřejmě opět sklopí uši... Koukám, že někdo neumí číst : Portugalská kabelová platforma Cabovisâo, vlastněná kanadskou společností Codeco Cable, plánuje nabídnout v příštích měsících až dvacet programů ve vysokém rozlišení (HDTV). Půjde o kanály, které nabídnou sport, filmy, dokumentární filmy a hudbu. http://www.parabola.cz/zpravicky/9792/p ... tv-stanic/ Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 31. května 2009 15 let Vzhledem k tomu, že je už 31.května, můžu odpovědět: Co přinese květen? NIC !!!
Odesláno 31. května 2009 15 let V Kvetnu uz nic, zrejme presunuto na cerven, kazdopadne pokud pribude to co se ke me doneslo, tak si myslim ze bude vseobecna spokojenost (aspon na chvily ). Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 31. května 2009 15 let V Kvetnu uz nic, zrejme presunuto na cerven, kazdopadne pokud pribude to co se ke me doneslo, tak si myslim ze bude vseobecna spokojenost (aspon na chvily ). tomusi, nevím jaké máš kontakty v UPC a obecně tě považuju za věrohodný zdroj a za normálního člověka, ale.. je dnes poslední květen a nic.. už několik měsíců prakticky nic.. a "přesunuto na červen" mi přijde snad jako další kapitola pohádky s názvem UPC... říkám, nic proti tobě nemám, nemám ani důvod, jen už fakt ztrácím naději s UPC...všechno jim trvá a komunikace se zákazníky vázne... hm, zajimalo by mne co se k tobe doneslo.. ptal jsem se v jinem topicu jestli to jsou ty 4 kanaly o kterych mluvili v UPC.. ? A tedka me napada, že asi přibude i 1HD kanál.. že by Animal Planet HD ? Pokud ano, tak klidně sklapnu a počkám. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 31. května 2009 15 let V Kvetnu uz nic, zrejme presunuto na cerven, kazdopadne pokud pribude to co se ke me doneslo, tak si myslim ze bude vseobecna spokojenost (aspon na chvily ). Tomusi takže by mohli dát TV NOSTALGII v HD ? Nebo dají TV Nostalgii a k tomu ty kanály co chtěli co píše Jack + něco v HD??? Protože pokud nebude TV Nostalgie tak nebude všeobecná spokojenost ... protože já nebudu spokojen :oops: Ale na tom jsem si zvykl, že mé přání nebude ... ale všem ostatním přeji aby se dočkali toho čeho chtějí
Odesláno 31. května 2009 15 let Uprime receno pokud se podivas na program TV Nostalgia, tak zjistis ze tam davaji prakticky totez jako na CS Film a FilmBox, takze sice bych tuto stanici take bral, ale vice mene by to nic moc noveho neprineslo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 31. května 2009 15 let Uprime receno pokud se podivas na program TV Nostalgia, tak zjistis ze tam davaji prakticky totez jako na CS Film a FilmBox, takze sice bych tuto stanici take bral, ale vice mene by to nic moc noveho neprineslo. j, v tom souhlasim, je to dost podobne... jinak, odpovíš mi prosím na můj příspěvek ? aspo neco mi odkejvej lol Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.