Přejít na obsah

Nové programy SD + HD????Bude 100 programu???

Doporučené příspěvky

Pro "potěšení" uvádím odpověď pana Maliny ohledně zařazení (resp. nezařazení) nových programů:

Dobrý den,

myslím, že došlo k nedorozumění – o rozšíření nabídky, kterou avizoval můj kolega, uvažujeme v tomto roce. Děkuji za pochopení.

S přátelským pozdravem

F.Malina

Návštěvník onak

To už konečně tu druhou Novu Cinemu vymazali jo? To je dobře, a teď ještě aby zmizelo i druhý TV Noe a bude to v pohodě - a samozřejmě přibyly ty nové kanály, ale stejně si taky myslím, že to teď během léta nezařadí.

Pro "potěšení" uvádím odpověď pana Maliny ohledně zařazení (resp. nezařazení) nových programů:

Dobrý den,

myslím, že došlo k nedorozumění – o rozšíření nabídky, kterou avizoval můj kolega, uvažujeme v tomto roce. Děkuji za pochopení.

S přátelským pozdravem

F.Malina

Díky za tuhle zprávu, opravdu jsem se pobavil :lol: . Jsem rád, že jsem kabelovku vypověděl.

Dobrý den,

S přátelským pozdravem

F.Malina

to je teda dement...sorry, ale v tom pořadu říkali uplně něco jiného, ne v tomto roce, ale průběhu května...

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město

no dobře, že uvažují o tom, že v květnu do PLUSu přidaj ty 4 kanály..a nestalo se nic..tak to třeba přehodili na červen..jenže když Malina odpověděl to co výše... tak pak nevim, v tom mě UPC zklamalo..čekal jsem, že konečně něco bude

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Návštěvník Katoda

No, já jsem to teda pochopil naprosto stejně jako Jack, totiž, že pan Kacafírek říkal, že by se ty programy měly objevit v květnu.

Hlavně, že se v tom pořadu p. Malina omlouval za to, že na Hallmarku ještě zůstanou nějakou dobu maďarské reklamy. Za to, že lákali na nové progamy, které i přes jejich sliby nebudou, to už mu za omluvu nestojí.

To už konečně tu druhou Novu Cinemu vymazali jo? To je dobře, a teď ještě aby zmizelo i druhý TV Noe a bude to v pohodě - a samozřejmě přibyly ty nové kanály, ale stejně si taky myslím, že to teď během léta nezařadí.

:evil:Ještě nevymazali NOVU CINEMU jenom je v závorce a EPG upozornuje přesunutí programu.UPC mně štve slíbili nové programy v Květnu ,a teď se vymlouvají že jsem to špatně pochopili.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most

Nikdo nic špatně nepochopilj á osobně jsem na ten díl koukal když pan Malina slíbil v květnu přidání nových programů. Takže o nějakém nepochopení nemůže být vůbec řeč. Zkrátka něco slíbili a jak jsme si již zvykli nic nepřidali. Připadá mi to, že v této firmě neví levá co dělá pravá :x

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...