Odesláno 4. června 2009 15 let Ty ceniky jsou tam kde ? nejak to nemuzu najit. Dik. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. června 2009 15 let No, o změně názvu na webu 802.cz nic nevidím. Možná se špatně dívám.Akorát se změnilo logo, aby více připomínalo logo RTIO Media. Nicméně jak jsem se díval na tu jejich nabídku a ceny, tak říkám: chvála bohu za UPC. 802 je o dost dražší a nabídka je s UPC víceméně srovnatelná.
Odesláno 4. června 2009 15 let mají to tam trochu schované: http://www.802.cz/tripleplay-cenik/ Jinak se musí kliknout na nová nabídka a tam je i programová, schéma aj. http://www.802.cz/tripleplay/ a podle toho nevím co pak je lepší UPC nebo RIO - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek
Odesláno 4. června 2009 15 let Dik, mozna je starsim PDF prohlizecem, ale me to hlasi je ten soubor poskozeny, to be to jede vpohode ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. června 2009 15 let otevřel jsem to bez problémů, jen jsem se zalekl těch cen - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek
Odesláno 5. června 2009 15 let Autor Tak se přestěhuj To se určitě vyplatí.Dnes na www.parabola.cz je članek že bude RTL a VOX od podzimu v HDTV. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 5. června 2009 15 let Nemuzes chtit vsechno, CT take na podzim pojede v HD a urctite pribude i spousta dalsich kanalu v cestine. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. června 2009 15 let Nemuzes chtit vsechno, CT take na podzim pojede v HD a urctite pribude i spousta dalsich kanalu v cestine. mě by stačilo, kdyby konečně ty blbci přidali to, co registrovali v prosinci, připadá mi to jak u blbečků na dvorečku Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 5. června 2009 15 let Nezlob se ale co jsi zde zatim napsal neni pravda je to jako upc jenom mlžíš
Odesláno 5. června 2009 15 let Nezlob se ale co jsi zde zatim napsal neni pravda je to jako upc jenom mlžíš o čem to mluvíš ? a zkus napsat tu větu správně česky prosím Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.