Přejít na obsah

Nové programy SD + HD????Bude 100 programu???

Doporučené příspěvky

Návštěvník yoky

Jack mám pocit, že to se netýkalo Tebe ale příspěvku před Tebou.

Tomusi nic už neslibuj. Nic proti Tobě , ale zatím jsou to plané řeči. Po čase bude zase vše jinak a Mr. Malina vykládat, co jsme za blbce, že jsme to nepochopili. Jak vůbec po tomhle můžeš UPC věřit? To není poprvé co tak mlží.

Tomusi nic už neslibuj. Nic proti Tobě , ale zatím jsou to plané řeči. Po čase bude zase vše jinak a Mr. Malina vykládat, co jsme za blbce, že jsme to nepochopili. Jak vůbec po tomhle můžeš UPC věřit? To není poprvé co tak mlží.

jo, máš pravdu, bylo to na Tomuse asi... tak sorry Milane

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest

Ja nemlzim, ty informace ktere mam jsou pravdive, ale bohuzel o terminu spusteni se nerozhoduje v CR a proto ty teminy obas nevyjdou, me to taky stve :roll:

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Návštěvník yoky

Tomusi já na Tebe neútočím. Jen jsem napsal, že žádná informace z UPC není v drtivé většině věrohodná, A pokud by opravdu zavádění programů řídilo zahraničí což si nemyslím, ale kdyby to tak bylo byla by to velká tragedie. Pracuji také ve velké organizaci cca 600 000 zaměstnanců ve světě, která má matku v UK a 52 poboček ve světě veškeré její řízení se týká směrných čísel z hlediska ekonomiky, ale do produktové báze její aplikace a kroků souvisejících s rozvojem firmy v daném regionu (zemi) nerozhoduje. Spíše určuje jaké jsou hlavní oblasti rozvoje a jak má probíhat administrativní zpracování. Ale věci spojené s podukty a jejich aúplikaci vždy nechává na nás jednotlivých pobočkách. To co jsi řekl, totiž si docela odporuje s výsledky, které byly uveřejněny v hodnotící zprávě. A už vůbec nevidím důvod proč by pak UPC CR bylo tak negativně hodnoceno, když to "řídí" matka. To nějak nejde k sobě.

Návštěvník Katoda
já myslel, že holandská centrála UPC byla přece zrušena ? :roll:

To sis popletl, zrušila jen středoevropskou centrálu v Budapešti a právě odtud se veškeré rozhodování i pro tento region přesunulo do Amsterodamu.

viz: http://www.digizone.cz/aktuality/upc-ru ... budapesti/

já myslel, že holandská centrála UPC byla přece zrušena ? :roll:

Zrušena byla Centrála pro "Východní" Evropu v Budapešti - asi restrutualizace

Jak píše Tomus nejspíše se čeka na slovíčko UŽ

Problém s přidáváním programů může v některých připadech spočívat v globálním vyjednávání o cenách za celou firmu - větší trh = nižší cena.

A pak někde třeba sedí někdo "důležitý" a bez jeho podpisu prostě nový program nepřidáš.

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Návštěvník yoky

Stando nesmíš věřit všemu a zkus se podívat po netu a najdeš dost zajímavých informací i v jiných jazycích. Zjistíš například to, že UPC CR v kabelu dosáhlo svého vrcholu-stropu (cca 1,11 mio zákazníků) a další rozšiřování by bylo tak drahé, že se prostě nevyplatí a tak se vrhlo cca před několika měsíci na rozvoj telefonie a zaměřilo se na firmy a to nyní váže jejich prostředky. Toto probíhá v UPC celosvětově. A to, že někdo v zahraničí rozhoduje o tom ces bude z národních programů vysílat je nesmysl. Pochopil bych to u skoro celosvětových programů jak BBC World Bloomberg a pod. Stačí se jen podívat na ty rozdíly v programových skladbách u jednotlivých poboček jak Irsko Polsko Maďarska td. A už vůbec se domnívat, že UPC v Amdamu čeká na slevy od Novy to už je opravdu více sci fi než realita.

Ok, tak super. Uz tu zavladla censura a mazou se me prispevky. Timto koncim a uz neverim vubec nicemu co neuvidim v realnych zdrojich. Smutne ... Doufam, ze 802ka se trosku rozjede a zvisi pokryti jak bylo slibovano loni.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...