Odesláno 25. dubna 2009 15 let ještě by měl začít vysílání třetí kanál stanice Prima a to Prima Klub ale nad timto programem je stale , již za pár týdnů vyprší jejich kompenzační licence , respektive roční lhůta která plyne od data vydání licence ... dokonce z TOHOTO článku je jasné ,že Prima KLUB má již registrovaná i UPC pár článků ještě zde : http://www.digizone.cz/clanky/prima-klu ... tiplexu-3/ a http://prima-web.com/2008/06/18/prima-klub.html
Odesláno 28. dubna 2009 15 let Autor mne stve ze upc proste nikdy skoro nic nerekne..jen mlzi a pak trebaprida novy program..proste je to takove divne..nechapu takovy divny pristup Máme konce Dubna a bliží se Květen slibené programy zatím nikde.Žadný test ani rezerva se nově neobjevila.Rezerva HD už žadné EPG nevysíla asi týden.Tak si myslím že zase nepřibide vůbec nic. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 2. května 2009 15 let mne stve ze upc proste nikdy skoro nic nerekne..jen mlzi a pak trebaprida novy program..proste je to takove divne..nechapu takovy divny pristup Máme konce Dubna a bliží se Květen slibené programy zatím nikde.Žadný test ani rezerva se nově neobjevila.Rezerva HD už žadné EPG nevysíla asi týden.Tak si myslím že zase nepřibide vůbec nic. Dnes dáva NOVA film v HD,asi stále nebude v UPC NOVA HD.Škoda chtěl jsem se podívat.
Odesláno 2. května 2009 15 let No to se asi nedočkáme, a jestli se někdy dočkáme, tak si myslím, že to možná bude tak do půl roku.
Odesláno 2. května 2009 15 let Pry neco noveho behem tohoto mesice bude. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. května 2009 15 let Tomus v tomhle jsem dost skeptický. Spíše se dočkáme dalších výpadků než něčeho nového (viz čtvrtek cca 40 minut a bežely jen některé programy).
Odesláno 2. května 2009 15 let Tomus v tomhle jsem dost skeptický. Spíše se dočkáme dalších výpadků než něčeho nového (viz čtvrtek cca 40 minut a bežely jen některé programy). To připravovali nové programy.
Odesláno 2. května 2009 15 let Mám to brát jako vtip nebo je to realita? :oops: Jako vtip,řejmě se připravovali na vypnutí analogu v Praze.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.