Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

dostupnost internetu je tam teď rozdělená na fiber power 10 + 30 a 50 + 100, stačí zadat adresu... :wink:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Zkusil jsem projet dostupnost na stránkách UPC a došel jsem k závěru: Služba je dostupná na těchto místech (nemusí být všude ve všech ulicích):

- Praha

- Brno

- Ostrava

- Plzeň

- Ústí nad Labem

- Hlučín

- Neratovice

- Nymburk

- Rokycany

Jinak, jak zde byla zmíněna města Kladno a Zlín, tak ty jsem bohužel v dostupnosti nenašel, ale není vyloučené, že tam služba je zprovozněna.

Odesláno

ja si to objednal hned 1 zari a prisel mejl ze se se mnou spoji technik a dodneska nic,asi nemaji zajem.

Odesláno

Mne ani neodpovedeli.

Odesláno

už jej mam odedneška doma (50Mbit) bohužel reálná rychlost je 25Mbit down a 5,5Mbit upload.Upload je dobrý ale down se nezlepšil.předtím sem měl 25Mb down/1 up

Odesláno

Tak zkus ještě restartovat modem, třeba to potom naběhne. Jinak ještě si zkus stáhnout ten UPC Fiber Power Optimizer (pokud máš Windows XP), u jiných OS potom doporučují něco jiného (koukni se do příručky k internetu 2). Ještě mě napadlo, nemáš to náhodou připojený přes WiFi router? Pokud jo, právěže možná omezuje tu rychlost WiFi. Zkusil bych přímé napojení a uvidíš, jestli se to zlepší.

Odesláno

mel bych dotaz jak je u novyho modemu reseno pripojeni druheho pc jestli opet USB nebo ma jiz dva lan vystupy.Dik

Odesláno

Na tomto modemu již žádný USB není, je zde jen jeden RJ45 konektor, pomocí kterého připojíš všechna zařízení, musíš tedy použít switch nebo router, pokud budeš připojovat více PC.

viz. fotka na zive.cz: http://www.zive.cz/ShowArticleImages.as ... cle=148578

Odesláno

dik to jsou teda ale pekny ..... kupovat router,cim je to drazsi tim vic to stoji za prd za 850 jsem mel dva pc ted za 1700 jen jeden bezva asi to zrusim tohle nema cenu.

Odesláno
dik to jsou teda ale pekny ..... kupovat router,cim je to drazsi tim vic to stoji za prd za 850 jsem mel dva pc ted za 1700 jen jeden bezva asi to zrusim tohle nema cenu.

co to plácáš? pokud chceš k internetu připojit víc kompů, vždycky potřebuješ switch nebo router... :shock::roll: pro fiber power 10 a 30 se dá sehnat router i za 500, pro 50 a 100 už to nějakou tu tisícovku stát bude...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague