Návštěvník Odesláno 17. září 2009 Sdílet Odesláno 17. září 2009 No kez by si mel pravdu u me tedy byli poprve taky dva,ted na reklamaci jen jeden.Jsem zvedavej jak to v Praze urychli kdyz vcera rikal ze mam rano merit,ze s tim Praha neco udela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 18. září 2009 Sdílet Odesláno 18. září 2009 No kez by si mel pravdu u me tedy byli poprve taky dva,ted na reklamaci jen jeden.Jsem zvedavej jak to v Praze urychli kdyz vcera rikal ze mam rano merit,ze s tim Praha neco udela. pokud tě to uklidní, taky mi to teď jede na ho*** víc jak 35/8 z toho nevytáhnu ani na ftp.upc.cz, tak sem jim napsal, kdyby o tom náhodou nevěděli... by mě zajímalo, k čemu sme to testovali a ladili celkem do detailu, když to teď vypadá takhle... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. září 2009 Sdílet Odesláno 18. září 2009 No me to po tri deni komunikaci jede cca 50 Mbps a vic ani tuk,tak zkusim visty snad to trosku pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 20. září 2009 Sdílet Odesláno 20. září 2009 Zkus nějaké live CD linuxu a budeš vědět na čem jsi i bez reinstalu Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 25. září 2009 Sdílet Odesláno 25. září 2009 malinko mi klesla rychlost... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dzioush Odesláno 25. září 2009 Sdílet Odesláno 25. září 2009 nejsi sam , mas stesti ze jsi se dostal aspon sem na forko , ja musim lezt pres zalohu http://www.novinky.cz/internet-a-pc/180 ... abelu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník allien Odesláno 26. září 2009 Sdílet Odesláno 26. září 2009 Tak vzhledem k tomu že net už od UPC nemám tak je mi to jedno...mám net od NETBOXu a jsem spokojený. Platím si rychlost 40/8 a mám tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. září 2009 Sdílet Odesláno 27. září 2009 No jo to sde nekdo ma k nam do Plzne se takovy sluzby nedostanou my jsme tu pozadu ve vsem.Ja mam fiber 100 uz pomalu mesic a jen jeden den me to slo odpoledne 70 Mbps jinak stale 20 maximalne 30 mbps.Mit jinou alternativu okamzize od UPC mizim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 15. října 2009 Sdílet Odesláno 15. října 2009 tak sem zase po čase oprášil premium účet na uloz.to a sosnul pár HD filmů, přitom se mi povedlo naměřit zajímavý výsledky... zároveň mě potěšilo, že router takový rychlosti zvládá bez problémů... jenom je divný, že na mirror.karneval.cz se mi při sosání iso souborů nikdy nepodařilo dostat přes +/- 96 Mb/s... že by to měli jenom na 100Mb lince? doufám, že tyhle hodnoty nejsou jenom chyba v měření... 130 Mb/s 154 Mb/s Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2009 Sdílet Odesláno 24. října 2009 mirror.karneval.cz urcite 100Mbit neni wget http://mirror.karneval.cz/pub/opensuse/ ... 1-i586.iso --13:13:04-- ... ... 100%[=====================================================================================================>] 113,137,664 81.47M/s 13:13:06 (81.44 MB/s) - `openSUSE-NET-Build0331-i586.iso' saved [113137664] 81.44 MB/s = 651.52 Mbit/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.