tomus Odesláno 17. července 2009 Sdílet Odesláno 17. července 2009 Nijak, snad jedine tak ze tvuj modem pravidelne meni kmitocty, ale i tak ti to muze byt vpodstate jedno, protoze tvuj modem pojede max na DOCSIS 2.0 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mibo Odesláno 18. července 2009 Sdílet Odesláno 18. července 2009 Nijak, snad jedine tak ze tvuj modem pravidelne meni kmitocty, ale i tak ti to muze byt vpodstate jedno, protoze tvuj modem pojede max na DOCSIS 2.0 Jednoto neni paklize ho ta 3kova cmts z te frekvence vykopne a on se musi preladit na jinou, logicky ten s 3.0 s tim nema problem, protoho stareho je to proste chvilkove preruseni pripojeni a tudiz zhorseni kvality. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 18. července 2009 Sdílet Odesláno 18. července 2009 to mibo: Může mu to být jedno, protože jak už jsem psal většina s tím nemá problémy. Moc lidí, co si na to stěžovaly, tu není. Takže to tak horký asi nebude. Já sám tomu pořád nevěřím, že by to z ničeho nic takhle ten modem vyhodilo. Jo, věřím tomu, že když ten modem sám restartuješ, tak si naladí jinou frekvenci. Ty CMTSka jsou zpětně kompatibilní se standardy EuroDOCSIS 2.0 a nižší. Více frekvencí se využívá pouze pro standard EuroDOCSIS 3.0, kde dochází díky Channel bonding ke spojování více dopředných kanálů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dzioush Odesláno 18. července 2009 Sdílet Odesláno 18. července 2009 navic jsem jeste zjistil ze naprosta vetsina site jeste bezi na docsis 2 (vcetne cmts) a 3ka se testuje snad teprve jeste nekde v praze a to na samostatnych cmtskach . takze to ze to pada by nemel byt problem standardu docsis.... btw ty chybove hlasky co maji v logu ti kterym to udajne pada mam v logu taky a niceho jsem si nevsiml a frekvence je stejna od doby kdy ten net mam takze bych rek ze to je neco jinyho . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník blackskull Odesláno 19. července 2009 Sdílet Odesláno 19. července 2009 2 Ona-Tak já vím o 3 lidech + já, kteří s tím mají problémy. Chomutov-Jirkov po nedávné výměně CMTS. Vidíme to jasně na Hamachi a ICQ. EDIT: Odpověď Kontakt centra: Loadbalancing je nastaven na některých CMTS, jedná se o vlastnost. S modemy to nemá nic společného, navíc ED3.0 modemy ještě nedodáváme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. července 2009 Sdílet Odesláno 23. července 2009 jenom aby to tady neumřelo, tak oznamuju, že se +/- nic nezměnilo... bohužel můj download je pořád jenom 96 Mb/s místo 104, podle screenu na zive.cz, jak by to asi mělo jet http://www.zive.cz/ShowArticleImages.as ... cle=147894 co se týká uploadu, bylo to víc jak 7 dnů, kdy se mi snížil z 10,2 na 9,6, nevim proč... od včerejška už je to ok a jede ještě o něco líp než dřív, reálně 1320+ KB/s, takže cca 10,5 Mb/s pro zajímavost po čase zase pár screenů ze speedtestu... škoda že ten download neni ve skutečnosti ani těch 100 Mb/s... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 31. července 2009 Sdílet Odesláno 31. července 2009 mě bohužel v XP to stahuje jen okolo 3Mb/s...nechápu..při tom by to mělo jet reálně aspoň 8Mb/s, ne-li 9,5Mb/s až 10Mb/s.. bud jsou v UPC dementi a pouštěj mi můj starej tarif 20Mb/s..nebo nevim..jinak si to vysvětlit neumim.. no tak ted se změřil Speedtest.net.. ty trotlové mi vážně snad pouštěj do modemu starej tarif... panebože.. no comment.. to jim v srpnu až se budou ptát omlátím o hlavu... plných 100Mb/s mi to jelo maximálně tak 10% času do teď..většinou okolo 50MB/s... grr Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dzioush Odesláno 31. července 2009 Sdílet Odesláno 31. července 2009 testuj pozde v noci , nebo testuj z serveru kde mas jistotu ze nikdo jiny nestahuje .ty speedtest servery jsou strasne vytizene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 31. července 2009 Sdílet Odesláno 31. července 2009 no, peoblém je, že stahuju z rapidu (premium account)..a jede to jen cca 2500kb/s...což je prostě špatně... Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník piposek Odesláno 1. srpna 2009 Sdílet Odesláno 1. srpna 2009 No mi se taky poslední dobou zdá, že z rapidu premium to stahuje nějak podezřele pomalu. No nechcu se dotknout ani rapidshare, ani upc, ale řekl bych, že to zase aplikovalo UPC nějaký svůj FUP. Já to řeším segmentovým stahováním a pak to jede naplno... PS: a prosím budte tak hodní, nepište reakce typu "UPC žádné FUP nemá" všichni víme, že je to lež. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.