Odesláno 10. září 2009 15 let Doted jsem mel druhej comp pres usb tak co povidas o routeru nikdy jsem ho nepotreboval
Odesláno 10. září 2009 15 let jinak jeste me na druhym pc nejjde o rychlost,ale o to aby tam net sel,takze pokud bude stacit obycejnej router pouziju obycejnej.Jestli ne tak jakej by asi tak pripadal v uvahu,ja s podobnym zarizenim nikdy nedelal
Odesláno 10. září 2009 15 let Doted jsem mel druhej comp pres usb tak co povidas o routeru nikdy jsem ho nepotreboval připojovat síťový zařízení přes USB je přinejmenším nestandardní... jinak jeste me na druhym pc nejjde o rychlost,ale o to aby tam net sel,takze pokud bude stacit obycejnej router pouziju obycejnej.Jestli ne tak jakej by asi tak pripadal v uvahu,ja s podobnym zarizenim nikdy nedelal router pro Fiber Power 100 musí mít gigabitovej switch, takovejch zatim moc neni, cena obvykle je 2000 a víc... najdou se ale i routery za 7000, který mají pořád jenom 100 Mb/s, u nich je k dispozici třeba pevnej disk nebo jiný vychytávky... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 11. září 2009 15 let No uz to mam doma a silim,deset minut to jde a deset minut nic je mrtvo,restartuju,nejde modem nesviti a najednou zase naskoci sam od sebe.Nejvysi rychlost mam namerenou 43 mega takze asi v pondeli tam zavolam at si to strci kamsi.
Odesláno 11. září 2009 15 let router pro Fiber Power 100 musí mít gigabitovej switch. Coze? nechápu, co je na tom k nepochopení... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 12. září 2009 15 let router pro Fiber Power 100 musí mít gigabitovej switch. Coze? nechápu, co je na tom k nepochopení... a musi byt switch nebo router.A co sitovka nebyla by taky zapotrebi 1 gb.Zatim to ale vypada ze to hned v pondeli vratim,modem se co chvili vypne a zase sam zapne jak chce hruza.Takovou sluzbu aby clovek pohledal.
Odesláno 12. září 2009 15 let co to je za kecy ze na 100 mbps je potreba 1 gbps switch/sitovka ci cokoli jineho. ono se to nejmenuje jen tak ze srandy 100 mbps switch . ono to opravdu umi 100 mbps jinak gbps switch rozhodne nestoji 2000 , daji se sehnat od 500 kc
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.