Návštěvník Odesláno 1. května 2009 Sdílet Odesláno 1. května 2009 No já nevím, čemu věřit. Mám mít 15 Mb, podle speedtest.net to mám, podle rychlost.cz nemám ani 9. Ale když si to přoměřím pomocí utilitky SpeedConnect Connection Tester, tak mi vyjde průměr pod 8 a hodně rozkolísaný průběh stahování, přitom mi ta utilitka začátkem dubna naměřila těch 15 a stabilní download. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník AjSi Odesláno 1. května 2009 Sdílet Odesláno 1. května 2009 No já nevím, čemu věřit. Mám mít 15 Mb, podle speedtest.net to mám, podle rychlost.cz nemám ani 9. Ale když si to přoměřím pomocí utilitky SpeedConnect Connection Tester, tak mi vyjde průměr pod 8 a hodně rozkolísaný průběh stahování, přitom mi ta utilitka začátkem dubna naměřila těch 15 a stabilní download.ver tomuhleftp://ftp.upc.cz/pub/testrychlosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. května 2009 Sdílet Odesláno 1. května 2009 Presne tak a jeste si pro jistotu dej dvojite ztahovani. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Big Muscle Odesláno 3. května 2009 Sdílet Odesláno 3. května 2009 Já mám trochu jiný problém s připojením, tak se chci zeptat, jestli někdo trpím tím podobným než opět napíšu na technickou podporu. Stává se mi, že tak v intervalu 2-3 dnů najednou přestane fungovat internet - nedostanu přidělenou IP adresu a musím restartovat modem. Pak se to chytne a jede bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. května 2009 Sdílet Odesláno 11. května 2009 no pomoci USB to jde...vykricniky uz nemam zadne a stale to nejde...zkusim teda nove ovladace...jinak mi net jede zatim silene a to mam 10M...podle rychlost.cz se mi to vysplhalo max na 5130 -600 Kb/s down 1000-133 Kb/s up ping od 30 nahorustabilita kolem 15 % muze to byt tim USB? Tím USB to být může. Myslím, že USB 1.1 má max. přenosovou rychlost 1 MB/s. Předpokládám, že modem má USB 2.0. Zkuste jiné USB v počítači (v biosu musí být povoleno USB 2.0, nebo jak se tam jmenuje). Já mám vzadu USB 1.1 a ve předu 2.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 11. května 2009 Sdílet Odesláno 11. května 2009 USB 1.1 ma 12 Mbps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. května 2009 Sdílet Odesláno 11. května 2009 Citace z Wikipedie: Ve verzi USB 1.1 existují pomalá (Low-Speed) zařízení s přenosovou rychlostí 1,5 Mb/s a rychlá zařízení (Full-Speed) s rychlostí 12 Mb/s. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.