Odesláno 8. května 2009 15 let A kamos z Prahy: Jestli za tohle platím přes osm stovek, tak bych se měl jít asi léčit. Tohle fakt není normální. Zaplatím si 20 down / 1,5 up mbps, jasně, up souhlasí... Ale s průměrnou rychlostí down kolem 150kbps to nejde. Tohle se nedá přežít, ale co mě nejvíc dostává je, že když hraju, jedno co, tak do dvě minuty výpadek na 30s, což mě maximálně deptá. Existuje v ČR normální ISP, ale abych zas neplatil 10000 mesíčně?! UPC se nemůže divit, když si u NIX.CZ dá 10gbps, to prostě nestačí. A potom že prej navyšují. Jak kdyby si burani někde ze štramberka řekli, že začnou poskytovat net v celé ČR. Za dob karnevalu to bylo jiné... ale teď?! Přestříhat jim ty optiky omg.
Odesláno 14. května 2009 15 let Na technické podpoře mu samozřejmě řeknou, že v jejich síti je všechno v pořádku... a že samozřejmě agregaci UPC nepoužívá - do NIXu má 2x 10 GB - kdybychom brali v potaz, že nejpomalejší tarif od UPC je 10 mbps (jako že plno lidí má vyšší tarif), tak mají 2000 - slovy DVATISÍCE zákazníků ??? LEŽ LEŽ LEŽ LEŽ...
Odesláno 14. května 2009 15 let no tak tam mas ztratovost jak sviňa jestli jsi dotáhl koaxiál, tak volat na technickou.... toto opravdu ok není
Odesláno 14. května 2009 15 let Já jsem na tom v Komíně celkem dobře hlavně ten upload je celkem dobrej... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 14. května 2009 15 let Já jsem na tom v Komíně celkem dobře hlavně ten upload je celkem dobrej... Mám 20 down / 1,5 up, na špičku to docela ušlo.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.