Návštěvník koubi1 Odesláno 9. května 2009 Sdílet Odesláno 9. května 2009 Ahoj jsem z Litvínova,mám tarif EASY 15Mb/s 1,5Mb/s o dneška mám rychlost poloviční 6,5Mb/s 1Mb/s co s tím mají? víte o tom něco? PS: já jsem nikdy neměl rychlost 15Mb/s 1,5Mb/s jen 15Mb/s 1Mb/s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník AjSi Odesláno 9. května 2009 Sdílet Odesláno 9. května 2009 Ahoj jsem z Litvínova,mám tarif EASY 15Mb/s 1,5Mb/s o dneška mám rychlost poloviční 6,5Mb/s 1Mb/s co s tím mají? víte o tom něco? PS: já jsem nikdy neměl rychlost 15Mb/s 1,5Mb/s jen 15Mb/s 1Mb/s. tak jim napis/zavolej a nesnaz se bejt moc milej, uvidis jak ti to pobezi tak jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. května 2009 Sdílet Odesláno 9. května 2009 OK děkuji za radu já to zkusím snad to bude pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.