Slamb Odesláno 12. května 2009 Sdílet Odesláno 12. května 2009 problém je jasnej... po zadání http://ftp.upc.cz i ftp://ftp.upc.cz se mi nic nezobrazí, zkoušel sem firefox i explorer a výsledek je +/- stejnej... ten login v exploreru sem zkoušel anonymous a taky nic... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 13. května 2009 Sdílet Odesláno 13. května 2009 na http.. nic nebezi, na ftp.. to funguje, ale cast uzivatelu si zde uz v minulosti stezovala ze se tam nedostane, zatim nevim proc. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. května 2009 Sdílet Odesláno 13. května 2009 Nezkoušel jsi to z příkazové řádky? Nabídka Start - Spustit - CMD FTP ftp.upc.cz Systém je připojen k mrazik2.dkm.cz. 220 (vsFTPd 2.0.6) Uživatel (mrazik2.dkm.cz:(none)): anonymous 230 Login successful. ftp> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 13. května 2009 Sdílet Odesláno 13. května 2009 Jj, já jsem si dříve na to stěžoval taky, ale potom jak se tu to nějak řešilo, tak jsem jim i psal a napsali mi, že je všechno v pořádku. Potom to stejně nešlo, ale za pár dní to začalo fungovat. Takže teď je vše v pořádku. Nevím, čím to bylo. Ale zkus jim taky napsat, třeba se to vyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 13. května 2009 Autor Sdílet Odesláno 13. května 2009 zkusil sem cmd a stejně nic... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 14. května 2009 Sdílet Odesláno 14. května 2009 z prikazove radky i v Total Commanderu me to funguje bez problemu...dlouho jsem tam nebyl a koukam, ze je to tam jaksi zanedbane, neaktualni... Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fireball Odesláno 15. května 2009 Sdílet Odesláno 15. května 2009 Taky me to urcitou dobu nefungovalo...nechal sem to bejt a najednou to funguje..mezitim sem nezmenil system a nic podobneho..proste bych rekl ze tam maji takovej bordel as to neni pekne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. května 2009 Sdílet Odesláno 15. května 2009 Mně to v prohlížeči (Opera) nefunguje. Zkusil jsem příkazový řádek a výsledkem bylo "Spojení bylo ukončeno vzdáleným hostitelem." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 18. května 2009 Autor Sdílet Odesláno 18. května 2009 tohle mi odpověděli... S těmito problémy se setkávají uživatelé s určitou verzí prohlížeče Mozilla Firefox. Zkuste použít např. Operu. Můžete případně zkusit stáhnout nějaký soubor z mirror.karneval.cz, nalézejí se tu i některé větší vzorky (ale nejsou určeny přímo pro měření rychlosti). protože bez firefoxu nejsem ochoten žít, tak ani nebudu zkoušet ho odinstalovávat, co sem zkusil doinstalovat operu, žádná změna... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 18. května 2009 Sdílet Odesláno 18. května 2009 Muzes zkusit nejakeho FTP klienta, napr. Total commander. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.