Odesláno 12. května 2009 15 let problém je jasnej... po zadání http://ftp.upc.cz i ftp://ftp.upc.cz se mi nic nezobrazí, zkoušel sem firefox i explorer a výsledek je +/- stejnej... ten login v exploreru sem zkoušel anonymous a taky nic... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 13. května 2009 15 let na http.. nic nebezi, na ftp.. to funguje, ale cast uzivatelu si zde uz v minulosti stezovala ze se tam nedostane, zatim nevim proc. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. května 2009 15 let Nezkoušel jsi to z příkazové řádky? Nabídka Start - Spustit - CMD FTP ftp.upc.cz Systém je připojen k mrazik2.dkm.cz. 220 (vsFTPd 2.0.6) Uživatel (mrazik2.dkm.cz:(none)): anonymous 230 Login successful. ftp>
Odesláno 13. května 2009 15 let Jj, já jsem si dříve na to stěžoval taky, ale potom jak se tu to nějak řešilo, tak jsem jim i psal a napsali mi, že je všechno v pořádku. Potom to stejně nešlo, ale za pár dní to začalo fungovat. Takže teď je vše v pořádku. Nevím, čím to bylo. Ale zkus jim taky napsat, třeba se to vyřeší.
Odesláno 13. května 2009 15 let Autor zkusil sem cmd a stejně nic... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 14. května 2009 15 let z prikazove radky i v Total Commanderu me to funguje bez problemu...dlouho jsem tam nebyl a koukam, ze je to tam jaksi zanedbane, neaktualni... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 15. května 2009 15 let Taky me to urcitou dobu nefungovalo...nechal sem to bejt a najednou to funguje..mezitim sem nezmenil system a nic podobneho..proste bych rekl ze tam maji takovej bordel as to neni pekne..
Odesláno 15. května 2009 15 let Mně to v prohlížeči (Opera) nefunguje. Zkusil jsem příkazový řádek a výsledkem bylo "Spojení bylo ukončeno vzdáleným hostitelem."
Odesláno 18. května 2009 15 let Autor tohle mi odpověděli... S těmito problémy se setkávají uživatelé s určitou verzí prohlížeče Mozilla Firefox. Zkuste použít např. Operu. Můžete případně zkusit stáhnout nějaký soubor z mirror.karneval.cz, nalézejí se tu i některé větší vzorky (ale nejsou určeny přímo pro měření rychlosti). protože bez firefoxu nejsem ochoten žít, tak ani nebudu zkoušet ho odinstalovávat, co sem zkusil doinstalovat operu, žádná změna... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 18. května 2009 15 let Muzes zkusit nejakeho FTP klienta, napr. Total commander. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.