Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zdravím, je tu někdo z Plzně, kdo mi může potvrdit kolísání rychlosti dnes 5.12. asi od 12.00 hod - Bolevec do teď? :cry: [/b]

Odesláno

No nevim jak rychlost, ale pingu stoji za prd. Laguje to jak svina, neda se na tom moc hrat. Plzen-lochoti (kralovicka)

Odesláno

Tak jeste pro zasmani pridavam vypis z karnevalackyho mereni rychlosti:

Současná rychlost Vašeho připojení je:

43.96 Mbps

což znamená, že v naší síti můžete stahovat rychlostí 5.5 MB/sec.

PS.: behem psani tohodle prispevku sem sosnul novou distribuci linuxu :ppp

fakt lol ...

Odesláno

Potvrzuju.Vcera Bolevec katastrofa.Ale to jenom proto ze zvysovali upload. Ted uz odesilam 340kb(40KB) :twisted: Pingy v normalu a DL 250KB

• po měsících...
Odesláno

ASi budu milionty clovek, co tu bude volat o pomoc, ale od 0:50 dnesniho dne mi nejde internet, na modemu blika dioda SEND a nikdy se nerozsviti ONLINE, co s tim mam delat? V 8 zkusim zavolat na infolinku. Lokalita Plzen Bolevec Mam internet teprve od pondeli, tak nevim, co s tim je, kabely by mely bejt ok.

Odesláno

Takze damy a panove, dnes je hlasena odstavka hlavni centraly v Plzni, takze hadam, ze internet nejde vubec nikomu. Modem porad nechce naskocit do rezimu ONLINE, ale podle slov infolinky by to melo behem dneska zacit opet fungovat.

Taky by mohli lepe informovat, proc nemuzou mit email-listy pro kazdou lokalitu a informovat o planovanych vypadcich emailem????????? Ptal jsem se na to, rekli mi, ze ta komunikace neni moc idealni, ze o tom vi a ze ty jendnotlivy lok. strediska je spatne informujou.

Ach jo, mam internet sotva 2 dny a uz nejde, to neni moc pekne. Predtim jsem mel Eurotel Data Nonstop a za cely rok a pul jsem nezaznamenal jediny vypadek.

Odesláno

Tak mi to porad nejde, uz opravdu zacnu bombardovat infolinku.

Odesláno

Tak si porid zase Eurotel Data nostop, budes urcite spokojenejsi.

Odesláno
Tak mi to porad nejde, uz opravdu zacnu bombardovat infolinku.
Co ja vim tak internet v Plzni jede, takze necekej na nic a volej tu infolajnu.
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Uz jsem jim zavolal, po 10 minutach poslouchani Karla Gotta na telefonu se mnou konecne nekdo mluvil a uz mam domluvenou navstevu technika na zitra 12h....sakra prace....to zase musim bejt doma...to budou mit v praci radost...:-(

S EDN bych uz spokojeny nebyl, ja chci parit online.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague