Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Tak už to jde, byl to samozřejmě výpadek pouze můj. Když mi to v ponděli zapojoval, tak to neudělal úplně nejlíp, protože v té zásuvce byl ten koax dost přehnutý no a zřejmě ve středu v 0:50 to už nevydržel a zlomil se, proto to nešlo.

Tedy rozšroubovat to, zkrátit koax, oholit ho, napíchnout a zas to zakrytovat, to bych v pohodě zvládnul i já. Štve mě, že mě nenapadlo kopnout do toho kabelu, co vede ze zdi k té zásuvce, bejval bych zaznamenal občasné naběhnutí netu a bylo by hned jasný, že je tam blbej kontakt. No ale v podstatě bych do toho neměl vůbec hrabat.

Takže už je to ok a ja jdu prososat ještě 8 giga, myslím, že to hravě zvládnu za víkend.

• po měsících...
Odesláno

No a zase mi to blbne. Poslednich par dni zaznamenavam jak caste kratkodobe vypadky (par sekund), ale vcera a dnes rano i delsi (cca hodinu).

Nevim, jestli se zase nepodelal u me ten koax, ale hejbal sem s nim a nemelo to vliv. Ach jo. Vecer jestli to nepude, budu volat na infolajnu.

Jestli mate nekdo Karneval v Plzni, napiste mi prosim, zda jste nezaznamenali nejake vypadky v posledni dobe.

Odesláno

2 Howard : Nejsi sam, vcera vecer vypadek asi hodinu (kolem 21:00) a nekolik mensich. Dneska rano mi to zase neslo pul hodiny.

Odesláno

Jo mne to vcera taky nejelo. Dokonce celou noc. Na modemu furt blika online dioda ve stejny frekvenci

Odesláno

diky za info, taky mi blika online

alespon vim, ze chyba neni u me a nebudu furt hejbat s tim koaxem, co vede od zasuvky ke zdi,

doufam, ze to vecer pujde

Odesláno

Taky mě to dost naštavlo, jsem u Karnevalu od února a nic takového se mi nestalo, čímž jsem začal příliš spoléhat na neustálý přístup k netu. No a pak jednou za uherák potřebuju odeslat důležitý pracovní email, a ono to prostě jako na potvoru nejde. :-((

Kdybych se ještě aspoň v práci nerozšiřoval, jaký mám super připojení... :-)

• 500 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • modem Compal, VTV Box, CA Modul
  • Plzeň Bolevec
Odesláno
Taky mě to dost naštavlo, jsem u Karnevalu od února a nic takového se mi nestalo, čímž jsem začal příliš spoléhat na neustálý přístup k netu. No a pak jednou za uherák potřebuju odeslat důležitý pracovní email, a ono to prostě jako na potvoru nejde. :-((

Kdybych se ještě aspoň v práci nerozšiřoval, jaký mám super připojení... :-)

No tak teď už alespoň víme, kdo má ty výpadky v Plzni na svědomí.... :-)

Odesláno

Tak vcera uz to slo bez vypadku a rano taky, tak snad to pujde....jinak to s tim, ze to nejde zrovna kdyz to opravdu nutne potrebujete, to znam :-), nastesti s karnevalem se mi to stalo zatim jenom jednou.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Cau, Plzen, Slovany... vcera to prestalo jit vecer a dneska to stale nejde... posledni asi tyden to bylo silene Pingy dlouhejako tejden pred vyplatou z nadhernych pingu okol 20ms se stali pingy co mely 1300 ms a jeste k tomu uspesnost tak 50:50

• po měsících...
Odesláno

Plzen Bolevec - uz od vcera katastrofa. Rychlost 2 kB/s misto 150, pingy pul sekundy i dyl.

Krucinal, zrovna dneska potrebuju rychlej net, to je neuveritelny.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague