Přejít na obsah

UPC zrychlí internet z 20 na 30 Mbit/s a zdraží o 50 Kč

Doporučené příspěvky

Návštěvník spasen
Jenže i ti prohlaní telekomáci to prodávají s tím, že to je maximální teoretická rychlost a že závisí na stavu vedení... To že je rychlost dole kuli agregace a ne kuli vedení je už věc jiná, ale UPC se to snaží prodávat jako neagregované připojení s tím, že rychlost je po 98% období na nějaké minimální rychlosti nejmín - což není pravda, protože takhle to má jen pár vyvolených. Navíc u telekomu když je nějaký problém, tak se to snaží řešit, klidně i zavolají zpátky... u UPC? zákazník je to poslední co by řešili, natož jeho spokojenost. Prostě lež už od základů :-(

Nemohu souhlasit, mně to jede celkem stabilně na rychlostech, které si platím. Samozřejmě, že mám také řadu výtek k jednání UPC, v této oblasti ale ne.

Návštěvník petrsms
Jenže i ti prohlaní telekomáci to prodávají s tím, že to je maximální teoretická rychlost a že závisí na stavu vedení... To že je rychlost dole kuli agregace a ne kuli vedení je už věc jiná, ale UPC se to snaží prodávat jako neagregované připojení s tím, že rychlost je po 98% období na nějaké minimální rychlosti nejmín - což není pravda, protože takhle to má jen pár vyvolených. Navíc u telekomu když je nějaký problém, tak se to snaží řešit, klidně i zavolají zpátky... u UPC? zákazník je to poslední co by řešili, natož jeho spokojenost. Prostě lež už od základů :-(

Tak naopak já s tímto souhlasím do puntíku! Opravdu je to tak... jak říkám, TesMedia, Karneval a teď UPC... za ty roky je toto nejhorší období, jaké u kabelového netu zažívám a to jsem na něj nikdy nedal dopustit... :-/

Návštěvník piposek

Nemohu souhlasit, mně to jede celkem stabilně na rychlostech, které si platím. Samozřejmě, že mám také řadu výtek k jednání UPC, v této oblasti ale ne.

Jsem říkal, že pár vyvolených existuje. Je třeba to číst pořádně, ale věř, že je vás menšina.

Návštěvník blackskull

No tak ať vám to tak zůstane u mě je poslední dva týdny rychlost

489943606.png

Samozřejmě mám o ověřeno i na stahování z FTP. Max. se dostanu na 3mbit. A to se vyplatí -Tarif 10M :?

489949610.png

tarif light 20mb :)

a takhle mi to jede skoro furt

dneska o půlnoci jsem ale dosáhl vrchol, stahování jelo stabilně 2553kb/s 8)

ještě před rokem jsem o takový rychlosti jen snil.. :lol:

teď sním o 100Mb/s :lol:

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Návštěvník dzioush

to ze nas kterym to jede dobre , jak rikas "vyvolenych" je mensina bych rozhodne netvrdil .spis naopak , tech co si stezuje je mensina . uz jsem net od UPC zkousel u nekolika znamych ruzne bydlicich po UH a vsude to jelo tolik kolik ma a nikdo si nestezoval na vypadky . a to same i znamy co bydli nekde jinde , proste u UPC to jede tak jak ma , jen par lidi si stezuje a ty si to pak vylevaji tady na foru misto toho aby napsali slusny jasne popisujici mail na helpdesk kde by se jim urcite venovali (moje zkusenost s helpdeskem je takova ze do 2 - 3 dnu odpovedeli na vsechno , parkrat doslu ze predavaji na kompetentni oddeleni a to potom jsem cekal asi tyden ,ale nakonec jsem se dockal ) ja jsem s UPC zatim nadmiru spokojen

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...