Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

tak Uherske Hradiste uz jede na nove rychlosti (pred 10 minu se sam resetoval modem )

507697505.png

Odesláno

a jeste postreh . maximalni rychlost je ted nastavena na 34 mbps (kdyz vyuzijete vice soubeznych spojeni tak je mozne toho dosahnout )

upc.png

Odesláno

někde na valašsku:-)

507710244.png

Odesláno
a jeste postreh . maximalni rychlost je ted nastavena na 34 mbps (kdyz vyuzijete vice soubeznych spojeni tak je mozne toho dosahnout )

upc.png

co to máš za prográmek na ten graf? :)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Mikrotik ;) . to je screen z administrace routeru

Odesláno

Lokalita Brno - 61800

Zatím beze změny:

507916509.png

Odesláno

No co jsem koukal tak UPC classic zůstalo porad na 25Mbit coz se asi vazne nevyplati za 1240 mesicne a to mi u nej jeste blbne upload, tam se nedostanu pres 0,7Mbit. No zkoumal jsem zda to nemam nejak spatne nastavene ale blbne to jak na Win 7 tak Ubuntu - a jede to stejne jak na notu tak normal pc. Co jsem jim tam psal zda by mi premerili kvalitu signalu ze mi rychlost neodpovida tak bez odpovedi (cca uz tyden)

Odesláno

No asi u vas jeste neprobehl upgrade site, protoze u nas to bylo podobne, po upgradu uz to beha jakztakz.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

508515110.png2009264662.png

Před 5ti minutama umřel net a nabral nový dech :) UPC se opravdu snaží, fajn vědět. :wink:

Odesláno

Plzeň Bolevec (Manětínská) zatím žádná změna

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague