Odesláno 1. července 2009 15 let tak Uherske Hradiste uz jede na nove rychlosti (pred 10 minu se sam resetoval modem )
Odesláno 1. července 2009 15 let a jeste postreh . maximalni rychlost je ted nastavena na 34 mbps (kdyz vyuzijete vice soubeznych spojeni tak je mozne toho dosahnout )
Odesláno 1. července 2009 15 let a jeste postreh . maximalni rychlost je ted nastavena na 34 mbps (kdyz vyuzijete vice soubeznych spojeni tak je mozne toho dosahnout ) co to máš za prográmek na ten graf? - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. července 2009 15 let No co jsem koukal tak UPC classic zůstalo porad na 25Mbit coz se asi vazne nevyplati za 1240 mesicne a to mi u nej jeste blbne upload, tam se nedostanu pres 0,7Mbit. No zkoumal jsem zda to nemam nejak spatne nastavene ale blbne to jak na Win 7 tak Ubuntu - a jede to stejne jak na notu tak normal pc. Co jsem jim tam psal zda by mi premerili kvalitu signalu ze mi rychlost neodpovida tak bez odpovedi (cca uz tyden)
Odesláno 2. července 2009 15 let No asi u vas jeste neprobehl upgrade site, protoze u nas to bylo podobne, po upgradu uz to beha jakztakz. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. července 2009 15 let Před 5ti minutama umřel net a nabral nový dech UPC se opravdu snaží, fajn vědět.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.