Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Moje rada je zavolat přímo do Philips

http://www.support.philips.com/support/ ... Country=cz

taky jsem měl problém, pořád jsem se někde ptal a k ničemu to nevedlo, tak jsem zavolal, sednul k TV zapnul a ty mě navedli krok za krokem až se vše vyřešilo.

Myslím, že u Tebe to nebude jinak, jinak jsem z televizí velmi spokojený i když nemám tento typ, ale už 2 roky Philips 52PFL8605H/12 obraz super a Ambilight už si neumím představit bez něho....hodně zdaru ať vše dopadne OK

Odesláno
zdravim, lidi uz zacinam bejt v koncich muzu menit zemy jak chci ale stejne me to pokazdy najde jenom 49 kanalu nevim jestly delam neco spatne ?? ale proste vic jak 49 programu to nenajde :-( software jsem aktualizoval na ten posledni ale stejne nic mam PHILIPS - 37pf9731d/10 za vsechny rady budu moc vdecnej.. dik

Mas i STB od UPC ?

Pokud ano, najde to snim vsechny kanaly ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

jj mam i septop box od UPC a s nim to najde uplne vsecny kanaly ale v TV to najde jenom tech 49 kanalu zkousel sem menit zeme a tak ale proste nic, vzdycky to najde to a samy :-(

Odesláno

Co tam mas za ty nalezene kanaly? Jestli tech 49 nejsou nahodou jenom analog + DVB+T (coz by tomu +- odpovidalo)?

Ted se divam do manualu - ma vubec DVB-C tuner?

Protoze v manualu je psane pouze:

"...Po vyjmutí modulu CA již televizor nebude schopen

dešifrovat kódované digitální kanály DVB-T..."

viz.

http://download.p4c.philips.com/files/3 ... fu_ces.pdf

edit:

http://www.afterdawn.com/products/produ ... pf9731d_10

DVB-C tuners = 0

Co tam tak chces asi naladit?

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

jo koukam na to ze to je jenom DVB-T a tak ze to m usi mit zabudovanej DVB-C tuner aby me sla kabelovka ??? nebo to jde nak dohrat?? nebo neco takovyho??

Odesláno

Jde to dohrat koupi nove TV :-)

Pokud nema TV DVB-C tuner, tak nemuzes na ni naladit to, co na tom STB. Kabelovka ti pujde, ale pouze to, co je v analogu a DVB-T. Tecka.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

jasny, tak ze od UPC si obednat STB a je klid asi co?? to bude nejlevnejsi varianta :-):diky

Odesláno

Tot otazka, jestli zas zivit dalsi STB, a nebo to vyresit jednou pro vzdy novou TV...a vzit jenom CA mobul.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Tak ono je to skoro jedno jestli prachy vrazis do TV + CA modulu, nebo do STB, pokud ho rovnou koupis, prodat ho pak muzes vzdycky.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Kenny jsi borec, díky! už se s tím mordujeme několik hodin, taková prkotina !!!! Škoda, že na technické podpoře UPC jsou arogantní a dělají z nás blbce ve smyslu "máte tv v zásuvce?" (nadsázka), ale takovou zásadní věc, jako že s Philipsem to není automatické, neví, odpověď byla :"ve Philipsech se nevyznám, zavolejte si Philips".

tak tedy pro všechny s typem Philips 32PFL4258H a pro všechny servisní techniky UPC:

Postup:

nastavení-hledat kanály-(pin)-opakovat instalace kanálů- Česká republika-kabel DVB-C -nastavení (nikoliv spustit!!!!!)-digitální kanál-zapnuto-zpět-spustit.

máme 183 kanálů a EPG a teletext v četině s diakritikou.

super!!!

:diky M+P

PS: upozorňuji, že je to hóóóóódně pomalé, začalo to načítat až při kroku 17 (takových 15 min)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague