Odesláno 22. května 2009 15 let Dneska jsem zjistil, že i když mám pouze službu "Mini", jdou naladit i programy z nabídky "Klasik". Netuší někdo, jak dlouho bude tahle "anomálie " trvat? Jestli má vůbec cenu přelaďovat televizi.
Odesláno 23. května 2009 15 let Asi na furt, pokud si jim na to nebudeš stěžovat. Jednomu sousedovi také jdou všechny programy z nabídky Klasik i když má Mini asi už dva roky. Nedávno si nechal udělat digitální nabídku Starter a jde mu v analogu Klasik stále. Upraveno 23. května 2009 15 let uživatelem Uwik
Odesláno 23. května 2009 15 let Asi ti technici nedali do rozvodne skrine filtr na tvoji nabidku, drive nebo pozdeji na to pri revizi prijdou sami. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. května 2009 15 let Kdyby to bylo jenom u mě,tak je to chyba. Jenže to samý jde i tátovi a ten bydlí na druhým konci města. Takže to spíš vypadána nějakou promo akci UPC. Ale nikde o ní ani nota.
Odesláno 24. května 2009 15 let Uwik & rosini : No to tezko, proste nahoda. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 24. května 2009 15 let nevím jestli náhoda,ale známí mají diginabídku starter a v rámci analogu jim jede klasik.to samé má máti.je ale pravda,že mati má k tomu přiobjednány 2 balíčky.jsou z brna - - - - Brno-Kohoutovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.