Odesláno 23. května 2009 15 let Dobrý den, po smazání všech stanic z STB handanu 5000 jsem dal manualni hledani a u vsech muxu (krom 2) mne to pise u nazvu stanic unnamed . Nevite nekdo co s tim ? Nebo to budu muset prejmnenovavat rucne ?Dik za rady
Odesláno 23. května 2009 15 let tak teď jsem zjistil ze tam ani nikde neni volba pro prejmenovani stanice . pokud to tam nekdo nasel tak prosim reknete kde .
Odesláno 23. května 2009 15 let Je to momentální (9:45) stav v síti, čas od času se provádí jakási aktualizace. Nutno vyčkat na obnovení normálního stavu a zkusit naladit později.
Odesláno 23. května 2009 15 let Tak je 10:50 a stav trvá, zřejmě se jedná o jakousi poruchu. Vpořádku jsou pouze muxy 7 a 13 na 163.5 a 242 MHz (Karneval), všechny ostatní mají místo názvu kanálu pouze číslo služby (Service) a providera neznámého (Unknown). Naštěstí vlastní příjem kanálů není ovlivněn.
Odesláno 23. května 2009 15 let Znovu smazat a naladit, tohle dela pokud je problem se signalem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. května 2009 15 let smazal a naladil jsem uz dvakrat a nic . vsude nazev stanice unnamed krom muxu 7 a 13 ty jsou vporadku
Odesláno 23. května 2009 15 let Tomus, je téměř 13 hodin a závada trvá. Jedná se jednoznačně o závadu v síti, muxy sice dále obsahují informace o všech kanálech (názvech), z nějakého důvodu se však při ladění názvy kanálů nezobrazují, jejich příjem je přitom normální. Kdo nemá možnost porovnat příjem na PC a napadne ho v této chvíli přeladit STB nebo TV, má prostě smůlu.. dzioush, uveď lokalitu
Odesláno 23. května 2009 15 let tak uz je vse ok . akorat mam pocit ze se zmenily nazvy nekterych stanic. no to je jedno . jinak nevite jestli lze v STB handan 5000 nejakym zpusobem odmazat nektere stanice (ty co nemam zaplacene ) ?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.