Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Ahoj,

mám hd box od UPC, který je připojený k LCD televizi Samsung přes AV receiver Onkyo. Vše je propojeno HDMI kabely. Receiver mi ale stále neukazuje dolby zvuk při sledování AC3 filmů na HBO HD ani na např. NG HD. Nevíte někdo jak na to?

Díky

Odesláno

Podle me to bude tim, ze Handan 7000 neposila pres HDMI DolbyDigital zvuk. Nekde se to tady jiz probiralo.

Ja mam propojeny zvuk pres Opticky vystup a tam DD funguje bez problemu.

Odesláno

Zkusím to. Teď se mi zobrazuje jen PCM u všech programů.

Odesláno

Přesně tak u CV 7000 je DD trvale nastaven na optiku, přes HDMI jde jen PCM. V Menu CV 7000 to nejde přehodit, holt je to supr mašina.

Odesláno

Tak jsem zkusil Handan s receiverem propojit kromě HDMI i optikou a stále nic, tedy jen PCM :-(. Není třeba nastavit něco v AV receiveru? U DVD či BD se zvuk dolby detekuje automaticky.

Odesláno

A přepnul jsi na dálk. ovládání CV-7000 zvuk na DD? Myslím, že je to tlačítko se symbolem reproduktoru, po zmáčknutí ti to nabídne vícero audio stop, jedna z nich je DD, najedeš na ni kurzorem a potvrdíš.

Odesláno

Jasně, DD mám zapnuté jak v Menu, tak i vybranou DD audio stopu.

Odesláno

Už asi vím, kde bude problém. Handan 7000 je k receiveru připojen přes HDMI a pak optikou. V návodu k receiveru je napsáno, že pokud je zvuk přiváděn do receiveru více způsoby najednou (což tady je), tak si receiver automaticky vybere zvuk v následujícím pořadí: HDMI, optika, analog.

Takže mám asi smůlu, protože receiver najde zvuk v HDMI, tak se dál vůbec nestará. A Handan DD v HDMI neposílá.

Ach jo :cry:

Odesláno

Tak to teda nevím, mám to propojené z CV 7000 do AV receiveru pomocí HDMI i optiky a z AV receiveru do TV pomocí HDMI a když přepnu vstup AV receiveru na optiku tak to hraje DD, když je vstup AV receiveru nastaven HDMI tak hraje jen PCM.

Odesláno

Na tom receiveru musíš mít přepínač vstupů, ne? Co je to za AV?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague