Přejít na obsah

Zvuk Dolby digital z HD boxu přes AV receiver

Doporučené příspěvky

Návštěvník seny

je to Onkyo TX-Sr607. Můžu tam vybírat, jak přivádím digi zvuk a to jsem udělal. Ale problém bude asi fakt v tom, že receiver si automaticky bere zvuk z HDMI, pokud jsem HDMI připojen. Viz návod k receiveru http://www.eu.onkyo.com/dl/1334040/Manu ... nglish.pdf na straně 26 dole.

Návštěvník seny
Aha, já mám Yamaha RX-V 663, ta si také automaticky zvolí HDMI ale můžeš manuálně přepnout zvuk audia na optiku. U toho tvého to musí jít také.

Tak jsem to možná našel. Je to v tom návodu na straně 42, bod 4. Odpoledne to doma vyzkouším.

Je to sice manlinko off-topic, ale snad nikdo nebude mit namitky..... Vite o nejakem webshopu, kde sa da koupit opticky kabel ? Pred casem jsem ho hledal, ale vysledky nebyli moc dobre.....diky moc !

• po měsících...

Ahoj mám prosbu.Vlastnim TV SONY 40W4500 a mám ve slotu kartu od UPC.Chci se zeptat když mám puštěn kanál NG který vysílá v 3/2.1 a pustim audio přes recevier který je propojen optikou mezi TV-AV tak to hraje pouze stereo.Může mě někdo poradit kde dělám chybu nebo zda to je takto správně.AV-Yamaha RX-V550.Předem díky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...