Přejít na obsah

NSIS error, corrupted files, youtube, ....

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Mám už toho vážně dost. Při stahování souborů a následném spojení ve WINraru mi po následující operaci, instalaci, VŽDY hlasí soubor NSIS error, tedy porušený soubor. Při stahování se mi VŽDY stahování zastaví na 99,9% a poté třeba minutu čeká. Netušítě, čím to je? Mám už toho vážně dost. Firewall jsem vypnul, antivir jsem vypnul a dělá to stále. Používám Operu, Mozilla dělá to samé.

Videa na youtube se mi načítají (teď už ani nenačítají) želví rychlostí. A toto má být 20 MBpS?

Napsal jsem o snížení na 10 MBpS a dokonce si za to účtují sto-korunový poplatek. 100 kč poplatek devíti letému zákazníkovi, který je přeplácí, ačkoliv dávno jsem mohl platit méně.

Zajímavost: Měřím-li si rychlost internetu na dsl.cz, dostanu výsledek 10 MBit/s, na ostatních serverech dostanu cifru 3x menší. Že by nějaká spolupráce?

Netušíte, čim to je, že mám soubory poškozené?

Odesláno

v poslední fázi stahování se soubor přesouvá z dočasnýho umístění do složky, kterou sis nastavil... pokud máš plnej, fragmentovanej nebo poškozenej disk, může do tělat problémy... zkus defragmentaci, vyčištění nebo reklamaci disku...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Dotycny pise, ze to stahuje v mozille a opere... To stahovani do docasne slozky a prekopirovani do ciloveho adresare az po stazeni dela IE

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague