Odesláno 27. června 2009 15 let Zdravím, nefunguje mi zvuk na ČT1 - UPC digi kabel Ostrava Jih CONAX Handan 5000 - ostatní kanály OK. ČT1 hluchá - pokud na dálkovém ovladači znáčknu přepínač zvuku a jsem na ČT1 - zamrzne celý set a musím jej vypnout ze sítě. Na ostatních kanálech se odmáčknutí zvku objeví normálně seznam zvuků... Co s tím?
Odesláno 27. června 2009 15 let Smaz vsechny kanaly a znovu je nalad, melo by to pomoct. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. června 2009 15 let Zdravím, smazal jsem kanály a znovu naladil. Nepomohlo. Všiml jsem si ještě, že u TVP1 je taky ticho po pěšině a jak u ČT1 tak TVP1 vidím kromě jiných vlevo dole malou ikonku DD, resp. dvou D proti sobě... Je to Dolby Digital? A právě u nich nic neslyším... Jak se to dá nastavit, změnit?... Nebo jsem si něco přenastavil na dálkovém ovladači...
Odesláno 27. června 2009 15 let Zdravím,smazal jsem kanály a znovu naladil. Nepomohlo. Všiml jsem si ještě, že u TVP1 je taky ticho po pěšině a jak u ČT1 tak TVP1 vidím kromě jiných vlevo dole malou ikonku DD, resp. dvou D proti sobě... Je to Dolby Digital? A právě u nich nic neslyším... Jak se to dá nastavit, změnit?... Nebo jsem si něco přenastavil na dálkovém ovladači... jdi do menu STB-uživatelské nastavení-TV výstup-Dolby Digital a zadej vypnout.mel by ti zvuk naběhnout - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 29. června 2009 15 let Takže jsem se podíval, mám DD vypnutý na Handan 5000, zapnul jsem ho, vypnul jsem ho, ale pořád je na ČT1 ticho, Tak jsem ten klimpr vypnul ze sítě, zkontroloval zvuk a je úpořád ticho
Odesláno 29. června 2009 15 let Je nutne mit prepnuto na zvukovou stopu CZE, popr. nastavit STB do tovarniho nastaveni a znovu naladit vsechny kanaly. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.