Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den,po zapojení setoboxu nemůžu nic sledovat na videu,nemám obraz,nemohu nahrávat,podívat se na nahrané staré věci,ani nastavit čas a vdeu,rostě nic,po zapnutí videa se mi neobjeví ani ta modrá obrazovka,setobox mám zapojený do tv i videa,zkoušela jsem pozapojovat různě jinak a nic.Proč? :shock:

Odesláno
Dobrý den,po zapojení setoboxu nemůžu nic sledovat na videu,nemám obraz,nemohu nahrávat,podívat se na nahrané staré věci,ani nastavit čas a vdeu,rostě nic,po zapnutí videa se mi neobjeví ani ta modrá obrazovka,setobox mám zapojený do tv i videa,zkoušela jsem pozapojovat různě jinak a nic.Proč? :shock:

takhle to mám propojený já,tak to zkus.

účastnická zásuvka-STB(koaciál),STB-TV(scart kabel,{nebo HDMI kabel,záleží,co máš za STB}).STB-VIDEO(scart kabel+koaciál),

VIDEO-TV(scart kabel+koaciál).pak už na televizi nastavit správný TV výstup

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Na videu je nutne mit prepnuto na exerni zdroj (AV,EXT apod.) a mit ho propojene s STB pokud mozno plne zapojenym SCART kabelem.

Uz se to zde resilo mnohokrat, tak si zkus prohledat forum.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

ještě doplním na video lze naladit jen část analogové nabídky. Digitál nelze video nemá DVB-C tuner. JInak jak popisuje Tomus lze nahrávat vše, ale jen tehdy pokud je STB zapnutý a nahrávat lze program který je na STB navolený. Tudíš dívat se na jeden program a druhý nahrávat v digitále nejde na rozdíl od analogu.

Odesláno
ještě doplním na video lze naladit jen část analogové nabídky

Proc jen cast ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague