Odesláno 30. června 2009 15 let Doufám že odstraní chyby jako nespouštění nahravání a podobně. Černá obrazovka se u mě občas vyskytovala, ale mnohem častěji to nezačlo nahrávat vůbec a nebo to nahrávalo o 2 hodiny dříve
Odesláno 30. června 2009 15 let pokial nepridava novu funkcionalitu a fixuje len to co je vyssie napisane (okrem ciernej obrazovky), tak az tak prinosne to nie je Nerouhej se Jako klad lze vzít např. to, že je vyřešený problém s nahráváním několika programů těsně za sebou v případě, že je nastavené automatické prodloužení nahrávky - minimálně tohle se mi jeví jako opravené. Na druhou stranu nenašel jsem opravené nic z těch dalších věcí, co mi ničí nervy. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 30. června 2009 15 let mnohem častěji to nezačlo nahrávat vůbec a nebo to nahrávalo o 2 hodiny dříve Tak přece - a já měl pocit, že se mi to zdálo Tohle mi ten starý firmware taky občas provedl. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 30. června 2009 15 let Nerouhej se Jako klad lze vzít např. to, že je vyřešený problém s nahráváním několika programů těsně za sebou v případě, že je nastavené automatické prodloužení nahrávky - minimálně tohle se mi jeví jako opravené. zo zasady pri nadvazujucich nahravkach to rucne editnem a prvu skratim o minutu, nech mu nedam sancu to zvrzat a neprestanem s tym ani ked dorazi ku nam ten novy firmware
Odesláno 1. července 2009 15 let Dnes se mi po dlouhe dobe objevila jedna chyba - po zapauzovani prehravani necham STB zapauzovany tak dlouho, ze se mezitim zastavi disk a pristroj se kousne
Odesláno 5. července 2009 15 let Tak co zkouseli jste tento FW nekdo, jake mate zkusenosti s temy opravamy ? Cim vice napisete vasich postrehu, tim je vetsi pravdepodobnost naslednych oprav v dalsich verzich FW. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. července 2009 15 let Dnes se mi po dlouhe dobe objevila jedna chyba - po zapauzovani prehravani necham STB zapauzovany tak dlouho, ze se mezitim zastavi disk a pristroj se kousne To je tradiční chyba, vypnul jsem usínání disku a od té doby ok Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 5. července 2009 15 let naslednych oprav v dalsich verzich FW. zas zhruba tak o rok a nieco?
Odesláno 6. července 2009 15 let jelikož ke mě také dorazila černá obrazovka při náhrávání dobrovolně se hlásím na testování nového fw - kde ho najdu ??? dík andy
Odesláno 6. července 2009 15 let Manualne udelej update SW z kmitoctu 730 nebo 274 MHz SR 6900. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.