Návštěvník Zek Odesláno 1. července 2009 Sdílet Odesláno 1. července 2009 Je mozno vzdalene pristupovat na wifi router? Mam tp-link tl-wr542g a nedari se mi zadnym zpusobem nastavit. Takze ted nevim jestli se nesnazim o nemozne. Nastavil jsem Web Management Port: 8080 Remote Management IP Address: 255.255.255.255 (ma umoznit pripojeni odkudkoli) Porty jsem nastavoval ruzne, IP adresu taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dzioush Odesláno 1. července 2009 Sdílet Odesláno 1. července 2009 upc zadne porty nefiltruje , chyba je u tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. července 2009 Sdílet Odesláno 1. července 2009 Ale jo nektere se filtrovaly, uz se to tu v minulosti resilo a mam dojem ze 8080 tam zrovna byl. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zek Odesláno 1. července 2009 Sdílet Odesláno 1. července 2009 upc zadne porty nefiltruje , chyba je u tebe V tom pripade bych prave rad vedel kde. Jinak staci si dat kotrolu pocitace pomoci nejaky webovy stranky a vyjde pekne zabezpeceny pocitac. Neprojde vubec nic.. Takze to omezeni tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. července 2009 Sdílet Odesláno 1. července 2009 Nevim jaka je aktualni situace ted, ale pokud se nic nezmenilo, takm se blokuje TCP a UDP porty 135-139, 445, 593, 8080. A TCP 3128. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dzioush Odesláno 1. července 2009 Sdílet Odesláno 1. července 2009 alias sdileni windows a 8080 nevim proc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. července 2009 Sdílet Odesláno 1. července 2009 Vsechno se blokuje kvuly bezpecnosti, ale na pozadani vam udajne porty odblokuji. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej1 Odesláno 2. července 2009 Sdílet Odesláno 2. července 2009 Já jedu administraci routeru na 8088 a tenhle port je průchozí. Citovat Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zek Odesláno 15. července 2009 Sdílet Odesláno 15. července 2009 Já jedu administraci routeru na 8088 a tenhle port je průchozí. Dik. Funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2009 Sdílet Odesláno 23. července 2009 8080 a 3128 jsou ve vychozim stavu u UPC blokovane - jsou to porty typicke pro proxy a hlavne driv nektery software mel defaultni nastaveni takove, ze fungoval jako open proxy staci napsat na tech. podporu a port otevrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.