Odesláno 15. října 2019 5 let Dobrý Den, zaslal jsem výpověď UPC z důvodu stěhování na místo, kde UPC neposkytuje služby. Mám k tomu dodejku, vrátil jsem i modem. Z UPC se mi nikdo přes měsíc neozval, pak mi na lince řekli, že o žádné výpovědi neví. Několikrát jsem to urgoval, posílal jsem jim dodejku, psal. UPC stále nechce uznat, že smlouva je ukončená. Obrovský problém. Co s tím? Poradíte někdo? Děkuji
Odesláno 15. října 2019 5 let Nejprv na webu pošty dle čísla zásilky zkontrolujte, že byla doručena. Pak podejte určitě stížnost na Český telekomunikační úřad, následně se věci určitě rozhýbou. Požádejte ČTÚ, ať jim UPC ukáže, co jste jim tedy dle dodejky zaslal.
Odesláno 16. října 2019 5 let S tímhle by mohl pomoct @David - UPC 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 16. října 2019 5 let Určitě! @Petr12345 pošlete mi prosím do zprávy číslo Vaší smlouvy a číslo té dodejky.
Odesláno 3. listopadu 2019 5 let Dobrý Den, po dvou měsících se výpověď našla. Za mě díky tady lidem na fóru, díky nimž se to rozhoupalo:) Taky dost pomohli z ČTU 🙂 Teď ještě, aby mi vrátili peníze, co si vzali navíc, ale to už snad udělají automaticky.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.