Návštěvník HotelCaliforni4 Odesláno 9. července 2009 Sdílet Odesláno 9. července 2009 Dobry den.Mam problem hral jsem dneska na pc .Najednou mi padne net pak se automaticky zapne .kdyz jsem zapnul hru po internetu tak uz to neslo ,protoze ty porty byly zamcene .nemuzu ani zapnout qip atd .Bydlim v brne nejsou zde nejake problemy?internet mi nefunguje jen ty dns nebo porty neznam presnej nazev.Omlouvam se za chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. července 2009 Sdílet Odesláno 9. července 2009 No ja podle tve IP vidim ze se pripojujes ze site UPC, takze ti net jde nebo ne ? JInak ten vypadek mohl byt zpusoben preladovani modemu na jiny kmitoctet, ale na porty by to nemelo mit vliv. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dzioush Odesláno 9. července 2009 Sdílet Odesláno 9. července 2009 nainstaluj antivirus , pokud ti jdou jenom porty na web je dost mozne ze mas vira ktery spamuje a UPC ti to bloklo , odstran vira a napis na UPC ze to uz mas opravene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník HotelCaliforni4 Odesláno 9. července 2009 Sdílet Odesláno 9. července 2009 ano skusim stahuju nortona 2009 doufa mze to pomuze jinak jsem slysel ze kamos mel podobnej problem a musel mluvit s upc klienti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník HotelCaliforni4 Odesláno 9. července 2009 Sdílet Odesláno 9. července 2009 Fuckk DNS UPCCC.Omg DnS DNS NDSNSNSNNDSNDNSN jsou tam problemy jak to sakra opravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. července 2009 Sdílet Odesláno 10. července 2009 DNS s tim nema nic spolecneho, zkus restartovat modem, treba to pomuze. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.