Odesláno 16. července 2009 15 let Objednal jsem si balíček Superfilm a zjistil jsem, že v určitou dobu odpoledne, (kolem 17 té hod) nejsou filmy na obou kanálech Cinemaxu v češtině. Je to běžná praxe na těchto kanálech, nebo je chyba v tom, co mi UPC posílá? Má někdo podobnou zkušenost?
Odesláno 16. července 2009 15 let UPC vysila jen to co mu doda provozovatel, takze u UPC chyba nejspis nebude. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. července 2009 15 let Pokud je film v originálním znění, měly by být k dispozici titulky .... Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 17. července 2009 15 let Zatím jsem nezjistil nějaké pravidlo. Mám tyto dva programy teprve několik dní a jediné, co vím je, že některé filmy běží v různých jazycích a i když je ve výběru jazyků čeština, ne v tomto nastavení jiný jazyk.
Odesláno 18. července 2009 15 let České titulky se vysílají jen v případě, že na zvukovém doprovodu "cze" je originální zvukový doprovod. V jiném případě se titulky nevysílají. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 18. července 2009 15 let To je právě ten problém. Už nsem si několikrát všiml, že na jazykové volbě cze byla francouzština, nebo angličtina a přesto se titulky nekonaly.
Odesláno 18. července 2009 15 let A máš je zapnuté? Na DO je to tlačítko obrazovky s čárkou dole, po stisknutí se ti zobrazí tabulka s možnostmi: "žádné, Česky, Anglicky", vyber "Česky" stiskni OK a máš je tam Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 18. července 2009 15 let Zkusím. Zatím jsem to nepotřeboval, na kanálech s titulky (Discovery, National Geografic) mi titulky běží, takže jsem nepátral po možnosti, jak je zapnout.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.