Přejít na obsah

uhlopricka ? 16 hlasů

1. 1. uhlopricka ?

• 42
      7
    • 46
      6
    • 50
      3

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Featured Replies

Odesláno

Chci si koupit novou telku, bude Full HD, pozorovaci vzdalenost bude 2-2,5 metru. Budu pozorovat sd programy na dvbt-c + samozrejme domaci kino dvd, bd. Jakou by jste mi doporucili uhlopricku, aby bylo dvbt-c sd koukately a na 1080 byly videt detaily, proste nejakej kompromis. 42,46 nebo 50 palcu ? Mam zajem o plazmu

Odesláno

Asi bys mel napsat zda chces televizor s DVB-C tunerem, protoze tam moc velky vyber plazem zatim neni.

Jinak nechapu k cemu chces Full HD televizor kdyz na nem budes sledovat pouze SD rozliseni.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

PS3, popcornhour A-110, kupovat hd ready mi neprijde jako vyhodna investice do budoucna. na dvb-c mi nezalezi ani na ostatni vybave. vstupy nezajem bude prepinat receiver. zvuk nezajem externi repro, tunery nezajem externi zarizeni, a podobne blbosti typu pip,pap,dlna me take neberou. Pro me by bylo idealni jen display z jedni hdmi a nic jineho za rozumnou cenu. otazka znela jakou uhlopricku.

Odesláno

Z vlastní zkušenosti můžu říct že v SD cokoli z 2,5 metru nebude na 42+ koukatelný, osobně bych pro tuto pozorovací vzdálenost doporučil 37"

http://myhometheater.homestead.com/view ... etric.html

Odesláno

koupil bych 40 palcovy Samsung s DVB-C tunerem cena do 20.000 Kč

Odesláno

On chtel plazmu a ne LCD, i kdyz na hrani her na PS3 by byla asi lepsi ta LCD.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

O typu televize jsem už rozhodnutá (lcd Samsung b650), ale teď jsem ještě začala zpochybňovat úhlopříčku. Původně jsem chtěla 32´, možná by to ale sneslo i 37´.

Pozorovací vzdálenost bude cca 2,5 m (nejvzdálenější místo tak 2,8m).

Jaké s tím máte zkušenosti? Bojím se, aby na 37´nebyly víc vidět nedostatky signálu. Ale zase takový HD program (pravda, zatím jich je minimum) si tam člověk asi víc vychutná.

Díky za vaše zkušenosti.

• Internet 150
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul, modem Cisco 3208
  • Ostrava
Odesláno

Mám 42' plazmu a příští TV bude taky plazma ale 50'. Bál jsem se, protože to mám v paneláku ale zhruba po měsíci jsem litoval, že jsem nekoupil rovno 50'.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague