Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Ve čtvrtek jsem po návratu z práce (večer) zjistil, že mám jednak zpřeházené předvolby na STB, druhak mám místo 93 kanálů pouze 88 (chyběla např. Nova Cinema a Prima COOL). Po automatickém ladění se vše obnovilo do původního stavu. Mně osobně to sice nedělá problém, ale třeba moje manželka si s takovou věcí sama neporadí, stejně asi jako většina žen, nebo starších lidí (bez urážky). Dokonce mi manželka vyprávěla o své kolegini, která kvůli tomuto problému volala na Hotline UPC (a všichni víme, jak se tam "dobře" volá), načež jí bylo sděleno, že až příjde z práce domů a zapne STB, má zavolat znovu a oni jí pošlou obnovovací signál. No, nenakopali byste je? Hlavně nechápu, proč k tomu vlastně došlo.

P.S. Lokalita UL

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Modem Compal (černý), CA modul
  • Ústí nad Labem
Odesláno

Cas od casu se stane ze na STB probehne aktualizace a nektery mux z neznameho duvodu zmizi.

Pak je nutne dat rucne manualni ladeni a STB ho znovu najde.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
Cas od casu se stane ze na STB probehne aktualizace a nektery mux z neznameho duvodu zmizi.

Pak je nutne dat rucne manualni ladeni a STB ho znovu najde.

To mně zase od pátku seká JOJ Plus ,jinak ostatní funguje.Oblast Mostecko.Už jsem vážně naštvaní,nové kabely mám staří 2 měsíce. :x

Odesláno

Pokud by se sekala pouze JOJ Plus a ostatni kanaly v tom muxu ne, tak problem nejspis nebude na vasi strane.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
Pokud by se sekala pouze JOJ Plus a ostatni kanaly v tom muxu ne, tak problem nejspis nebude na vasi strane.

Celý mux slováci.

Odesláno

Takže bohužel zase dokola - někde v okolí vybudována BTS U-FON a přes kabely rušení ...

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Nevim, ale u mne včera večer SLOVÁCI taky kostičkovali jako ještě nikdy.

Na JOJKU se nedalo třeba vůbec koukat jak se rozpadal obraz.

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice
Odesláno

S tím mizením MUXů by mělo UPC něco dělat. Včera se mi to stalo s MUXem 7, dneska s MUXem 1. Zvlášť včera mě to naštvalo, protože jsem se chtěl dívat na film, ale místo toho jsem, sledoval, jak se ladí set top box. Nemluvě o tom, že je třeba znovu nastavovat oblíbené, což také není dvakrát příjemné.

Odesláno

Potvrzuji, že také v Teplicích celý slovenský mux kostičkuje.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

Smesujou se tu dva problemy dohromady - mizeni MUXu a ztrata predvoleb. Autor puvodniho pripspevku mel problem s tim, ze se mu zprehazely programy v predvolbach. Ja tenhle problem mam taky. Deje se to cca kazde 2 mesice. Je opruz to pokazde znovu rucne radit do predvoleb. Rad bych znal procinu tohoto jevu...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague