Návštěvník Odesláno 18. prosince 2004 Sdílet Odesláno 18. prosince 2004 Parkrat jsem tu zahlid odkaz na konfiguraci modemu, pise se tam 192.168.100.1. Nic tam nemam a pripada mi to jako blbost aby to tam bylo. IP od providera mam uplne v jinym segmentu a v nem by asi mela byt i ta konfigurace. Nebo se pletu? Jak se na ten modem teda podivam? Dik Kluck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 19. prosince 2004 Sdílet Odesláno 19. prosince 2004 Modem má na ip adrese 192.168.100.1 svoji konfiguraci, zde samozdrejme nemužeš menit nastavení typu rychlosti, atd, je zde pouze sila signalu, nastaveni dhcp, frekvence. Zádné jiné věci, které jsou urcene pro ISP tu zde nenajdes PS: Když tam nic nemas, tak si vpyni Proxy karnevalu a opakuj pokus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. prosince 2004 Sdílet Odesláno 19. prosince 2004 Nejuzitecnejsi je mackato restart modem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. března 2005 Sdílet Odesláno 20. března 2005 bohuzel tam taky nic nemam, hledam to na netu uz asi pul hodiny a nikde se tu adresu nemuzu docist a ta tady uvedena mi taky nejede... muze nekdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. března 2005 Sdílet Odesláno 20. března 2005 nebude spis hacek v tom, ze mam jeste druhou sitovku, ze ktery je sit 192.168.1.X??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. března 2005 Sdílet Odesláno 20. března 2005 tak je v tom hacek, zakazal sem sitovku s lokalni siti a uz to funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.