Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

a UPC zatím zavádění IPv6 neplánuje ještě má v záloze "nějaké" IPadresy v4 (IPv4) a až jim dojdou tak má ještě u sesterské společnosti tak zavádění IPv6 v blízké budoucnosti nehrozí :)

Odesláno

o anténě přemýšlím. Asi se zeptám jestli mi ji v krámu půjčí a uvidím.

Odesláno
a UPC zatím zavádění IPv6 neplánuje ještě má v záloze "nějaké" IPadresy v4 (IPv4) a až jim dojdou tak má ještě u sesterské společnosti tak zavádění IPv6 v blízké budoucnosti nehrozí :)

Nejenom takto, ale třeba i omezením jedné veřejné IPv4 na jednu přípojku to lze řešit.

Odesláno
o anténě přemýšlím. Asi se zeptám jestli mi ji v krámu půjčí a uvidím.

Což zvážit použití nějakého repeateru (extenderu), něco je na Alza

Odesláno

já vím. Ale nemám kam ji dat. Router mám v 2 patře a práci, kam bych to chtěl docpat ve sklepě. Ani nejde použít ten do elektriky. Myslím si. Protože to je jiná fáze.

Odesláno

Opakovač funguje bezdrátově, nikoliv po el. vedení.

Odesláno

ano. Napsal jsem to zmateně. I pro repeater potřebuji zásuvku.

A to 2 jsem myslel to jak se strčí do zásuvky a jde to po ele. síti.

Odesláno

To nemáš ve sklepě zásuvku? Nebo tam dotáhnout od routeru UTP kabel a na jeho konec dát AP, u kterého je možnost dálkového napájení.

Odesláno

Zásuvku jo. Myslel jsem něco jako je tohle : https://de.hama.com/00053170/hama-power ... tarter-set

Ale bohužel je to jiná fáze.

Zásuvku mám, ale musel bych jí dát někam do prostřed baráku a tam jsou nájěmníci. Ty mi nedovolí mít tam zapnutý repeát. To je nereálné.

A po baráku mi nedovolí táhnout kabel.

Proto hledám spíš nějakou tu anténu.

Odesláno

Pokud je ve sklepě WiFi signál z hlavního routeru (alespoň nějaký), tak se dá použít opakovač, který tento signál přijme a se stejnou identitou šíří dál.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague