Odesláno 19. července 2013 11 let a co takováto anténa ? má zisk 0-10dBi http://www.provyt.cz/sitove-prvky/wi-fi ... ?id=222987
Odesláno 19. července 2013 11 let snad jo, já je z toho obchodu znám jsou hodní takže jsi myslím že kdyby to účel nesplnilo mohl by jste ho vrátit protože tady v Žatci tak dělají tak by měly určitě i když jim to pošlete a vrátí peníze
Odesláno 19. července 2013 11 let a i rychlé dodání jeden den jsem si to objednal a do druhého dne to bylo na prodejně a na balík možná taky nevím jak to mají ale max. do 2 dní pokud to bude v pracovní den a dopoledne objednané
Odesláno 19. července 2013 11 let Zkusit to muzes, ale zazraky od toho necekej. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. července 2013 11 let Tak jsem si koupil k routeru ještě anténu 12 db. Tedy by měla být. Ale nárůst skoro stejné jako s dodávanou k routeru. Nedělám něco blbě? Nebo prostě víc nevymačkám. Koupil jsem se stojánkem, abych mohl dát dál od routeru.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.