Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Kamarad si vetsi antenu take poridil aby mel signal az na zahradu a take bohuzel bez uspokojiveho vysledku.

Zkusil bych jeste experimentovat s nastavenim vysilaciho kanalu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

AP nebo repeater, žádné antény na prodloužení dosahu a podobné blbiny.

Odesláno

:-)

Jo naděje umírá poslední.

Tak mám spíš pocit, že anténa je slabá. Je jen o něco silnější než vestavěná (malá) 3 db. Takže si myslím, že sice bylo nápsáno, že má mít 12 db, ale má tak 4 db.

Odesláno

Nekdo tady pred par tydny daval odkaz na nejakou vykonou antenu, ktera se pouziva treba v hotelech, bohuzel uz nedokazu ten odkaz dohledat.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

to je škoda. To bych potřeboval.

Odesláno

děkuji

Odesláno

Ubiquity UniFi - zkusenosti

Dosah je udáván 150m, ale to je nic neříkající údaj při použití v zástavbě. Takže něco z praxe - rodinný dům a v něm již dědeček ADSL WIFI router SMC7904WBRB pokryl centrální místnost a okolní, ale místnosti přes dva pokoje a nahoře v patře signál slabý a nepoužitelný...Při nedávném přechodu na VDSL použit v součastnosti nabízený O2 WIFI router O2 Huawei EchoLife HG622u a výsledek sice o čárku lepší, ale stejně ve vzdálených pokojích nepoužitelné. Až s nasazením UNIFI Enterprise poskočilo pokrytí WIFI o dvě čárky a i v těch doposavaď problémových prostorech je WIFI použitelné...

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Ono taky hodně záleží na té druhé straně, než je AP, tj. na mobilní telefonu, NB apod., který se na AP připojuje.

Ubiquity UniFi - nelze nastavovat z webového prohlížeče, ale jenom pomocí softu od výrobce.

Odesláno

Mě hlavně dostalo, že mám 2 X 12 db anténu a nic. V pdstatě je nepatrně silnější než ta dodávaná s routerem. A to jí možná fandím.

Takže jestli je to u všech těch všesměrových či jsem koupil šmejd.

To unifi vypadá dobře.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague