Návštěvník bhy Odesláno 22. srpna 2009 Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 dobrý den. od včerejšího rána mi nejde připojení, jsem v lokalitě brno-lesná, halasovo náměstí. na modemu svítí kontrolky power a receive, kontrolka send bliká. opakovaný restart modemu nepomohl, ani nechat modem delší dobu vypnutý nepomohlo. kabel a zásuvka jsou v pořádku. na technickou podporu jsem psal až před chvílí, takže zatím žádná reakce (volat jim se mi zatím po ránu nechce). je problém jen na mé straně, nebo jste na tom někdo podobně? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník bhy Odesláno 24. srpna 2009 Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 je to dost nepochopitelné, dělá to pořád, už čtvrtý den. (a z technické podpory mi nedošlo ani automatické potvrzení přijetí požadavku. a web http://registrace.upc.cz nejede. takže mám dojem, že chyba není na mé straně, i když nemusí to souviset. to tam mají všichni dovolenou?) jednou za čas přestane svítit a začne blikat i kontrolka receive a pak zase začne svítit, send ale vždycky jen nesvítí nebo bliká. je tu někdo z lokality brno-lesná, kdo může tohle potvrdit nebo vyvrátit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník bhy Odesláno 24. srpna 2009 Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 aha, koukám že potvrzení přijetí požadavku skončilo ve spamu, takže není pravda že nedošlo. tak aspoň něco, třeba se tím budou zabývat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fireball Odesláno 24. srpna 2009 Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 Je teda pravda ze sem z jine casti konkretne veveri ulice ale tady to vali bez problemu..ale byt tebou tak jim tam zavolam .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník allien Odesláno 24. srpna 2009 Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 Ahoj, Jsem taky z Lesné,ale už od května mám Netbox a ten funguje ,tak nevím jestli je a nebo není výpadek... Volal jsem na infolinku UPC:222980980 a je pouze výpadek v Brně Jundrově.Zavolej si na infolinku a tam se zeptej proč Ti nejde net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.