Návštěvník bhy Odesláno 25. srpna 2009 Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 tak jsem ze sebe docela udělal blbce.. zaslouženě, tedy částečně. abych to uvedl na pravou míru, výpadek to nebyl, problém byl na "mé" straně, mé v uvozovkách proto, že šlo o stav zděděný po bývalých obyvatelích bytu, kterého si nikdo dosud nevšiml. krátce řečeno, ze zásuvky na zdi do modemu vedoucí kabel u mě instalovali technici UPC v roce 2004, když jsem se nastěhoval. tento kabel jsem vždycky kontroloval při výpadcích a je v pořádku. no, ze zásuvky vede ven na chodbu další kabel, co už tu byl před mým nastěhováním, asi měli bývalí obyvatelé kabelovou televizi. rovněž jsem po nich zdědil velkou dřevěnou šatní skříň, na niž je položená další skříň, ani jsem s tím za těch 5 let nepohnul, no a teď jsem si všiml, že ta skříň leží na tom kabelu. takže jsem 5 let měl internet přes kabel, na němž ležela skříň a až po takové době zřejmě kabel neodolal postupnému přidávání věcí do skříně. tak se omlouvám za poplašnou zprávu a plyne z toho ponaučení: mějte ponětí o tom, co máte doma. já jsem si pět let toho kabelu pod skříní nevšiml (ani technici, co mi instalovali internet). nicméně všechno zlé je k něčemu dobré, uvědomil jsem si, že net přes kabelovku v podstatě nepotřebuju, CDMA je dnes prakticky tak rychlé, jako byl net přes kabelovku před pěti lety:) takže upc odhlásím a nebudu to muset řešit (přemisťovat tu skříň se mi fakt nevyplatí, to by byla pomalu stavební úprava). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 26. srpna 2009 Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 CDMA? Hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bender Odesláno 26. srpna 2009 Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 CDMA? Hmm Souhlas, CDMA = lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.