Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

jeden postřeh:

od října bude konečně nová verze Discovery Channelu :)

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
jeden postřeh:

od října bude konečně nová verze Discovery Channelu :)

Doufám, že ne ta maďarská.

Odesláno

Docela jsem napjatej, jest-li neco dneska opravdu vyjede, nebo budou opet objektivni potize a nic....

Odesláno

Ale okolo české verze ES2 se nic neděje!

Odesláno

Tak u mě (lokalita Hodonín) se už nové kanály objevily a to v novém MUXu na pozici 746/64/6900. kromě History Channel a Musiq1 (kterému bohužel poněkud hapruje zvuk) je v něm i National Geographic (zjevně další stěhování), dvě standardní rezervy a jedna rezerva označená jako "rezerva (History Channel" (opravdu takto, bez té koncové závorky). Zřejmě bude pro History HD, ale zatím je zablokovaná, stejně jako další dvě rezervy.

Odesláno

a jede ten History pouze v balíku plus ?

Odesláno

No opravdu úžasné, já prostě nechápu ty "rezervy" u UPC. Dříve to šlo taky bez nich, tak proč je tam cpou. Akorát to znepřehledňuje nabídku a musím je pořád přesouvat na konec, aby nepřekážely. Já jsem na ty rezervy a kanály, které jsou v nabídce dvakrát, vážně alergický. Nešlo by to bez těch rezerv a konečně odstranit ty kanály, co jsou v nabídce vícekrát? Docela bych to uvítal, vážně.

Upraveno uživatelem onak

Odesláno
No opravdu úžasné, já prostě nechápu ty "rezervy" u UPC. Dříve to šlo taky bez nich, tak proč je tam cpou. Akorát to znepřehledňuje nabídku a musím je pořád přesouvat na konec, aby nepřekážely. Já jsem na ty rezervy a kanály, které jsou v nabídce dvakrát, vážně alergický. Nešlo by to bez těch rezerv a konečně odstranit ty kanály, co jsou v nabídce vícekrát? Docela bych to uvítal, vážně.

Pokud vím, tak Malina něco říkal kdysi o stovce programů do konce roku, tak je tam už skoro máme, ne? :twisted: a slib je splněn

Není to jedno, jestli je tam jen nápis rezerva nebo 2x noe anebo nic neříkající kanály

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Odesláno

no to máš pravdu :lol:

Odesláno

pro přehled jak to vypadá: (defaultní pozice, nic jsem nepřehazoval):

94 - rezerva HD (History HD)

95 - History Channel

96 - National Geographic

97 - rezerva

98 - rezerva

99 - Musiq 1

U všech mi hlásí, že není signál, HD rezerva je odemknutá, ale bez signálu. Co tam dělá NGC nechápu, ledaže by to bylo buď stěhování (nechápu k čemu) nebo NGC Wild/Music, či CZ verze (na tu je ale brzy ne?).

Celkově tedy je nyní v digitálu:

5x rezerva

3x rezerva HD (ČT1 HD, History HD, ???)

Upraveno uživatelem Návštěvník

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague