Návštěvník hlavsar Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 Tak musím říct, že History se mi líbí moc, koukám a jsem fakt spokojenej. Tím mi udělalo UPC radost. Asi proto nedali i HD verzi, protoze pak bych se asi zblaznil stestim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tucnak Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 Dal jsem preladit vsechny kanaly a mam jich ted 98, zmizelo mi to Noe, ktery bylo podle razeni UPC na pozici 76. Mate to tak stejne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 stejně je to s tím počtem zajímavé. Já mám 99 a vedle na synově TV je 100 Praha 4 JM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 Já mám na jednom STB (CV-6000) 98 kanálů (tam je to bez toho zdvojeného TV Noe) a na druhým (CV-7000) mám 99 kanálů (zde je i druhé TV Noe, tedy resp. kanál je označen jako 714000/Pr.1011) - i když to dám přeladit, tak to tam pořád zůstává a na tom druhém se to zase naopak neobjeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. září 2009 Sdílet Odesláno 9. září 2009 TV kanálů mám 99 (TV Panasonic s DVB-C) ale co to 2x National Geographic, jednou je s tečkou za názvem (původní kanál) a nový bez.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. září 2009 Sdílet Odesláno 9. září 2009 TV kanálů mám 99 (TV Panasonic s DVB-C) ale co to 2x National Geographic, jednou je s tečkou za názvem (původní kanál) a nový bez.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 9. září 2009 Sdílet Odesláno 9. září 2009 tak na jedné z obyč.rezerv se mě objevují titulky,přestože je podmíněný přístup.a jelikož tam mluví již druhý den o zvířetech a UPC uvažuje o zařazení NG WILD,tak mě napadá,že se bude zanedlouho opět rozšiřovat nabídka Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. září 2009 Sdílet Odesláno 9. září 2009 tak na jedné z obyč.rezerv se mě objevují titulky,přestože je podmíněný přístup.a jelikož tam mluví již druhý den o zvířetech a UPC uvažuje o zařazení NG WILD,tak mě napadá,že se bude zanedlouho opět rozšiřovat nabídka A nebo taky ne Co takhle Animal Planet HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 9. září 2009 Sdílet Odesláno 9. září 2009 tak na jedné z obyč.rezerv se mě objevují titulky,přestože je podmíněný přístup.a jelikož tam mluví již druhý den o zvířetech a UPC uvažuje o zařazení NG WILD,tak mě napadá,že se bude zanedlouho opět rozšiřovat nabídka A nebo taky ne Co takhle Animal Planet HD tam bych to na češtinu v jakékoliv podobně neviděl.ale možná se mýlím.ale osobně bych spíš ten NG WILD.jo a není to na rezervě HD Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 9. září 2009 Sdílet Odesláno 9. září 2009 tak na jedné z obyč.rezerv se mě objevují titulky,přestože je podmíněný přístup.a jelikož tam mluví již druhý den o zvířetech a UPC uvažuje o zařazení NG WILD,tak mě napadá,že se bude zanedlouho opět rozšiřovat nabídka A nebo taky ne Co takhle Animal Planet HD tam bych to na češtinu v jakékoliv podobně neviděl.ale možná se mýlím.ale osobně bych spíš ten NG WILD.jo a není to na rezervě HD hm, tak to sem zvědav... snad Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.