Návštěvník Odesláno 10. září 2009 Sdílet Odesláno 10. září 2009 tak na jedné z obyč.rezerv se mě objevují titulky,přestože je podmíněný přístup.a jelikož tam mluví již druhý den o zvířetech a UPC uvažuje o zařazení NG WILD,tak mě napadá,že se bude zanedlouho opět rozšiřovat nabídka A nebo taky ne Co takhle Animal Planet HD tam bych to na češtinu v jakékoliv podobně neviděl.ale možná se mýlím.ale osobně bych spíš ten NG WILD.jo a není to na rezervě HD hm, tak to sem zvědav... snad Jen se člověk musí smířit s tím, že v Standardu už ani jen tak něco kromě must-carry nebo typu Musiq1 nepřibyde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpa Odesláno 10. září 2009 Sdílet Odesláno 10. září 2009 tak v zápise RRTV o UPC nic není, takže další termín 22. – 23.září, resp. 24.září zveřejnění. Mimochodem moc se mi líbí odstavec - postupuje podnět k posouzení francouzskému regulačnímu orgánu CSA s poukazemna možné porušení § 32 odst. 1 písm. c) tuzemského zákona č. 231/200 Sb., kterého se provozovatel Eurosport S. A. mohl dopustit tím, že na české verzi programu Eurosport dne 22. srpna 2009 při přenosu z Mistrovství světa v atletice byl odvysílán výrok Dej Němcovi funkci a naučí se střílet, čímž mohlo dojít k porušení povinnosti provozovatele zajistit, aby vysílané pořady nepodněcovaly k nenávisti z důvodů rasy, pohlaví, náboženství, národnosti nebo příslušnosti k určité skupině obyvatelstva Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. září 2009 Sdílet Odesláno 10. září 2009 Ano je to tak, v dalsim terminu RRTV uz by udajne neco byt melo. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. září 2009 Sdílet Odesláno 10. září 2009 Vsimli jste si, ze provozovatel VOOM HD rozsiruje vysilani filmoveho kanalu Sundance Channel SD a HD v Evrope? Bylo by super tuhle stanici mit v nabidce, indie alternativa ke komercnimu HBO... hmm... Jak je ale uvedeno v titulku... to s ohledem na UPC patri spise do oblasti science-fiction Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 10. září 2009 Sdílet Odesláno 10. září 2009 Ano je to tak, v dalsim terminu RRTV uz by udajne neco byt melo. a já se budu těšit kolik toho bude? 1 ? 2 ? 3 ? Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 10. září 2009 Sdílet Odesláno 10. září 2009 No já doufám, že toho bude dostatek, aby se tím zaplnily všechny ty rezervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 10. září 2009 Sdílet Odesláno 10. září 2009 No já doufám, že toho bude dostatek, aby se tím zaplnily všechny ty rezervy. dobrej názor, souhlasím... osobně bych tomu ale moc nefandil, UPC si určo nechá nějaký překvápko na Ježíška...další rezervy Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. září 2009 Sdílet Odesláno 10. září 2009 Vsimli jste si, ze provozovatel VOOM HD rozsiruje vysilani filmoveho kanalu Sundance Channel SD a HD v Evrope? Bylo by super tuhle stanici mit v nabidce, indie alternativa ke komercnimu HBO... hmm... Jak je ale uvedeno v titulku... to s ohledem na UPC patri spise do oblasti science-fiction Sundance Channel HD jsem dnes naladil na Eurobird 9°E, vysílá volně. Byl jsem překvapen výbornou kvalitou obrazu (prostě jako Woom HD). Před měsícem jsem odhlásil kabelovku a nelituji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PetrS Odesláno 11. září 2009 Sdílet Odesláno 11. září 2009 To anonymní ( 89.176.246.216): a jaký je porovnání obrazu pokud jsi mel dvb-c tedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Čenda Odesláno 14. září 2009 Sdílet Odesláno 14. září 2009 Informace z DIGIZONE: Nabídka digitální kabelové televize od společnosti UPC by se již od října měla rozrůst o další kanál ve vysokém rozlišení. Stane se jím stanice History HD. Informuje o tom server Broadband TV News, který cituje centrálu společnosti. O tom, že česká pobočka s touto stanicí skutečně počítá, svědčí i fakt, že na přijímačích už je pro ni vyhrazena pozice označená jako "rezerva (History HD)", a to na čísle 95. K zařazení kanálu došlo již tento měsíc na Slovensku, v říjnu se zde objeví History v SD verzi. Pro Českou republiku zvolil operátor postup opačný. History HD se stane po stanicích HBO HD, Filmbox HD, National Geographic Channel HD, Eurosport HD, Nova HD, Nova Sport HD, TV Barrandov HD už osmou stanicí v HD. Společnost navíc počítá i s kanálem ČT1 HD, který nahradí Voom HD. Ten svou distribuci ukončil. V současné době už je History HD nabízen např. v satelitní platformě Skylink nebo v síti kabelového a IPTV operátora RIO Media. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.