Návštěvník Odesláno 1. října 2009 Sdílet Odesláno 1. října 2009 Tak máme 1.10. a zase nic nového v programech, Vlastně to je normální u UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpa Odesláno 1. října 2009 Sdílet Odesláno 1. října 2009 Klid , stále se čeká na RRTV; další zasedání je 6.-7.10. Na webu UPC taky pořád posouvají termíny od jednoho zasedání k dalšímu, teď je to do 7.10. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. října 2009 Sdílet Odesláno 8. října 2009 A vysílá se už tedy v UPC síti (Praha) ČT HD nebo ješte ne ? Já jen, jestli mám ladit TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. října 2009 Sdílet Odesláno 8. října 2009 Ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hlavsar Odesláno 8. října 2009 Sdílet Odesláno 8. října 2009 Klid , stále se čeká na RRTV; další zasedání je 6.-7.10. Na webu UPC taky pořád posouvají termíny od jednoho zasedání k dalšímu, teď je to do 7.10. Kazdopadne jsem cetl tiskovou zpravu k zasedani rady a ani slovo o UPC...Pokud jsem neco neprehlidl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 8. října 2009 Sdílet Odesláno 8. října 2009 Malina v UPC informuje řekl, že tenhle měsíc zařaděj ČT HD a History HD...někdy v druhý půlce.. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. října 2009 Sdílet Odesláno 8. října 2009 Tak asi se nedočkáme: http://www.digizone.cz/aktuality/ct-se- ... ckou-v-hd/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. října 2009 Sdílet Odesláno 8. října 2009 Tak asi se nedočkáme:http://www.digizone.cz/aktuality/ct-se- ... ckou-v-hd/ nechci být hrubý, ale co je to za nesmyslný komentář? samozřejmě, že se 11. nedočkáme, když byla řečena druhá polovina měsíce, tj. 15.-30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpa Odesláno 9. října 2009 Sdílet Odesláno 9. října 2009 Další zasedání 20. – 21. října, takže změny 22.října? Nebo podle webu upc.cz, kde akce je prodloužena do 15.října, tj 16. října za týden v pátek? Do konce roku je taky času dost Ale tentokrát jsem tomu fakt věřil a těšil se, no nic, no. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. října 2009 Sdílet Odesláno 10. října 2009 Nevím zda to tu už nebylo ale s účtem za televizi mi došel reklamní leták UPC kde napsáno: Digitální kabelová televize UPC nabízí celou řadu HD programů: Filmy- HBO HD, NOVA Cinema HD, Filmox HD Barandov HD Tak nevím zda to NOVA Cinema HD nebyl překlep nebo se to chystá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.