Návštěvník Odesláno 28. října 2009 Sdílet Odesláno 28. října 2009 musíte číst pořadně,abyste měli historyhd tak si musíte připlatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. října 2009 Sdílet Odesláno 28. října 2009 musíte číst pořadně,abyste měli historyhd tak si musíte připlatit Číst umím a balíček plus mám. n Ale nevím nic o tom že by History HD už vysílala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 28. října 2009 Sdílet Odesláno 28. října 2009 musíte číst pořadně,abyste měli historyhd tak si musíte připlatit blbost,mám supreme a history hd ještě nevysílá,tak nevím co bych si měl připlácet Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. října 2009 Sdílet Odesláno 28. října 2009 Jak jsem už psal na DigiZone, History se mělo objevit v nabídce UPC v říjnu. Alespoň s tímto termínem počítala jeho centrála. Bohužel se nezadařilo... Každopádně je jasné, že start kanálu už se blíží, protože jinak by to nedávali do svých materiálů. To by je zákazníci rozcupovali... Já tedy tipuju 1. říjen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. října 2009 Sdílet Odesláno 28. října 2009 Jak jsem už psal na DigiZone, History se mělo objevit v nabídce UPC v říjnu. Alespoň s tímto termínem počítala jeho centrála. Bohužel se nezadařilo... Každopádně je jasné, že start kanálu už se blíží, protože jinak by to nedávali do svých materiálů. To by je zákazníci rozcupovali... Já tedy tipuju 1. říjen. Myslel jsem samozřejmě 1. listopadu, sry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. října 2009 Sdílet Odesláno 28. října 2009 Ale je otázka kterého roku???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. října 2009 Sdílet Odesláno 29. října 2009 Pánové, řekl bych, že tohle se UPC nepovedlo: http://www.digizone.cz/aktuality/promo-upc-slibuje-kanal-history-hd-ten-vsak-v/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. října 2009 Sdílet Odesláno 29. října 2009 Tak jsem kontaktoval UPC s dotazem proč mi nejde HCH v HD když jsem dostal nyní leták. Velice slušný a ochotný technik z podpory mi řekl, že snad ještě nejede a že to zjistí. Za chvíli volal zpět, že dle onoho letáku to pojede od 15.11.09 Tak jsem naznačil, že uvádění v letáku A NYNÍ můžete sledovat a je jiný časaový údaj než prý je v letáku dole a sice nabídka je platná do a ne jak uvedl od. Tak čemu věřit? Dle mého názoru s námi hraje UPC levou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. října 2009 Sdílet Odesláno 29. října 2009 Tak mě dnes ve schránce přistál tenhle leták: Takže mě omluvte, jdu si užívat ČT HD a History HD (= ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník grepik Odesláno 29. října 2009 Sdílet Odesláno 29. října 2009 Aspon je podle letaku videt je History HD bude pouze v baliku PLUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.